Druze, ta dva sata sto si naveo su oba odlicna ali nisu za poredjenje. Poredis Vostok Automatik i Roamer kvarc. To nije za uporedbu. Uporedi ekvivalentne modele da su oba kvarc ili oba automatik. Roamer je jedan od najdinamicnijih Svajcarskih brendoba danasnjice. Roamer automatici koriste ETA mehanizme dok su kvarcni koje koriste Ronda. To su provereni mehanizmi i Roamer je trenutno najbolji odnos cene i kvaliteta. Vostok sam gledao takodje ima lepih modela ali meni je znak pitanja sta je to. Kod Roamera znam ipak je Swiss Made. Ja bih odabrao Roamer na tvom mestu. Vec ga imam godinu dana i presretan sam. Nosim Roamer Superior Chrono. Pozdrav
To što je nešto "swiss made" nije svakom ideja vodilja a i oko Vostok Europe satova nema baš neki veliki znak pitanja. Seiko i Vostok mehanizmi, dopadljiv i raznovrstan dizajn, pristojna cena, igraju na kartu interesovanja onih koji su SSSR nostalgični ali sve to upakovano u modernije pakovanje. Pretpostavljam da je deo proizvodnje negde u Aziji. Kome se sviđaju nema šta da izgubi kupovinom tih satova. Inače tema je stara tako da je Nenad odavno odlučio i kupio sat.
Poslednja ispravka: skydrummer (29.5.2014. u 22:25)
Bookmarks sajtovi