Ne izgleda sat veliki na ruci. Lepo ti stoji!
Ne izgleda sat veliki na ruci. Lepo ti stoji!
Nije prasina vec dajemo ti sugestije po kojima ces uzeti sat. Uzivaj i misli koji ces
next year at this time I'll be a millionaire
Ja glasam za Vostok.
Ma oba su dobra.Uzmi slobodno bilo koji jer neces pogresiti.
Kao sto rece vladas imaj na umu da sat sa 46 mm bas i nije za svaki,svaki dan. Ako uzmes N1 uzmi kad budes bio pri lovi i neki obican Seiko 5 automatik.Sjajni su a cena im je smesna.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ja sam glasao za Roamera Ali moram da napomenem da ova dva sata nikako ne mogu da se uporedjuju. Prvo jedan je mehanicki a drugi je kvarc, onda precnik satova, a na kraju brendovi koji ne mogu da se porede. EV postoji nekih 8 godina , a u satove ne znaju ni oni sta stavljaju , da li japanske ili ruske mehanizme, identitet 0. Dok roamer je sat sa tradicijom, koji je kvalitetan. Ipak VE satovi su se pokazali kao kvalitetni i neces imati problema sa njima sigurno, ako ti ne smeta to pitanje tradicije onda je to dobra kupovina (meni smeta nazalost). U svakom slucaju uzimaj ono sto ti se svidja , kada je rec o ova dva sata neces pogresiti u izboru.
Mozes li da mi objasnis zasto 46mm nije za svaki,msm razumem da je veliki i glomazan,ali ako se oprezno nosi,msm da ne bi trebalo da bude problema.Ja sam svoj prvi Swatch,sa akrilnim staklom,pazio kao da je Rolex i za 7 godina,koliko ga nosim,ima samo jednu veoma malu nazovi naprslinu,A nosio sam ga da ti ne pricam gde sve...inace sat je 40mm... =D
Samo stvar navike,sat ti dobro stoji,a sad ti razmisli o ove dve solucije koje si sam odabrao.. Velicina je takva kakva je za taj tip sata.
next year at this time I'll be a millionaire
pa sam si rekao zato sto je veliki i glomazan nije za svaki dan,tj. ne ide da je jedini sat.
N1 je super.moj zglob je za nijansu veci od tvog i lepo ti stoji.
ali kao sto kazes,imas vec Swatch,tako da slobodno...uglavnom,ako uzmes N1 moj savet ostaje da kada budes bio pri nekoj lovici kupi neki Seiko 5 automatik.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Vise sam za Vostok,jer msm da mi dobro stoji,a i automatik je,tezim da kupim mehanicki sat...a vec imam jedan po meni kvalitetan swiss sat sa kvarcnim mehanizmom i jos je hronograf...Takodje vise ide Vostoku sto je ceo u crno-belom tonu,jer mogu da ga nosim uz gotovo sve...
Bookmarks sajtovi