creationwatches.com svaka preporuka za sajt.kupio kod njih pre mesec dana.koliko sam ispratio forum,bar desetak porudzbina je islo preko tog prodavca i niko od nas nije imao problem.takodje nismo placali harac drzavi(pdv,carina)
creationwatches.com svaka preporuka za sajt.kupio kod njih pre mesec dana.koliko sam ispratio forum,bar desetak porudzbina je islo preko tog prodavca i niko od nas nije imao problem.takodje nismo placali harac drzavi(pdv,carina)
Buljim u ekran i zabole me glava vise...U pravu ste da se za VE N1 rocket,ne zna identitet,odnosno ko je i sta je,ali su kvalitetno uradjeni i imaju ok mehanizme,koliko sam mogao da zakljucim?!Gledao sam ostale automatik satove koje ste mi preporucili,lepi su,ali mi ne deluju mladalacki,ako me razumete,vise su za nekog ko je stariji i bas ozbiljniji.N1 rocket sam izabrao jer ima veliko kuciste,ima dobar seikov mehanizam i kvalitetni materijali su korisceni za njegovu izradu,stvarno deluje cvrsto dok stoji na ruci.I da uzmem Vostoka,sto se ovog modela tice,msm da ne mogu da se prevarim...Roamer mi je mozda i lepsi,takodje kvalitetno uradjen,ali resio sam da uzmem automatik...
evo par mojih predloga upravo sa creationwatches (sa kojeg sam i sam porucio 3 sata i svaka preporuka):
1. Seiko Divers Automatic Black Monster SKX779K SKX779 Men's Watch
monster.jpg
2. Seiko Automatic Divers SKX007K2 SKX007K SKX007 Men's Watch
skx007.jpg
3. Seiko Automatic Divers 23 Jewels 100m SNZF17K1 SNZF17K SNZF17
SNZF17K1.jpg
4. Orient Mako Automatic 200m Diver CEM75001BR Men's Watch
orient.jpg
5. Seiko 5 Sports Automatic Diver SNZF51J1 SNZF51J SNZF51 Mens Japan Made Watch
SNZF51J1.jpg
OT:
Boze zreo sam za lecenje, udjem na sajt samo da bih decku predlozio neki sat i zevam u Seikov asortiman i sve bih pokupovao!!!
Tu bolest(ljubav) prema satovima,mnogi ne mogu da skapiraju... Drugari i drugarice,hvala na savetima i preporukama,idem sada da razmislim sta mi je ciniti...Ako mi jos nesto treba javljam se,ako ne,onda se cekaju slike i to je to...
Dijagnoza ima lošu prognozu : Satitis Seikosus Cronica
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Neko rece da je Orient takodje dobar proizvodzac satova,ali bih hteo da cujem nesto ukratko o njemu.Posto mi ne javljaju nista u vezi Vostoka,nasao sam ovaj Orient,pa me zanima vase misljenje o njemu,evo i linka: Buy Orient - Watch Prices Online
Evo i video klip o Orient satu,bas mi se svidja sto je pilotski,a iluminacija je bolesna,blago receno... =D Orient Flight Model - ER2A004D - YouTube
Stara Japanska kompanija sa tradicijom i sopstvenim mehanizmima.Savrsen odnos cena-kvalitet.Orient je preduzece kcerka velikog Seika.
Jako popularni u USA i Rusiji.Proizvode mozda i milione satova godisnje a svi ih hvale,sto znaci da je kontrola samih satova na jako velikom nivou.Cuveni Orient Mako im je napoznatiji sat i uziva status legende medju ljubiteljima satova.
Ovo ti i vise nego dovoljno da za pocetak znas o njima,da te ne smaram sad nekim tebi nebitnim podacima.
Ako kupujes Orient sat,slobodno naruci sa ovog sajta.Iz Nemacke je tako da stize za tren oka.
www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Nadam se da sam ti makar malo pomogao.
Pozdrav.
Slobodan.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Kakvo je tvoje misljenje o ovom satu,inace,model je izasao u decembru prosle godine,pa je relativno nov.Malo me brine ovo oko garancije,sta ako mu nesto bude,to su zavrzlame oko slanja,mada msm da ne bi trebalo nista da mu fali bas za tih godinu dana...Msm da su marka,cena i model za moj prvi automatik bas zadovoljavajuci...I deluje mi kao sat i za mlade i za starije...jer najmanje bih voleo da kupim neki dedovski sat...Hvala na odgovoru...
Bookmarks sajtovi