Svaki Orient predstavlja dobru i pametnu kupovinu.
To je Japanski sat tako da je mogucnost nekog kvara na apsolutnom minimumu minimuma.
Svaki Orient predstavlja dobru i pametnu kupovinu.
To je Japanski sat tako da je mogucnost nekog kvara na apsolutnom minimumu minimuma.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nov sam na forumu,ne bih da pametujem,ali mislim da generalno japanci imaju najbolji paritet cena-kvalitet!Ja sam takodje u rebusu, kao i moj sugradjanin Nenad,šta kupiti?!Ja bih automatika,i nešto sam gledo J-springs povoljne cene i simpatičan dizajn,ili možda SEIKO SNZG13K1?Šta vi mislite?Unapred hvala!
Dobar je taj Seiko ,a mozes da dodas jos malo za Seiko SNZH55K1
Znači nepreporučujete mi J-springs.Upravo sam bacio oko na sajt creationwatch i imaju jako dobru ponudu i sasvim pristojne cene,pa ako vi imate pozitivna iskustva sa njima,valjda ću i ja nešto odabrati za sebe.Koliko se čeka na isporuku?Hvala veliko svima na odgvorima!
J.Springs su dosta dobri satovi.
Nekoliko clanova ima njihove satove.
J.Springs BEB021
J.Springs BBF003
J.Springs BEB077 - Jeftini (Seiko a nije Seiko) Automatic...
J Springs BEB051
J.Springs BEB054
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
uzmi slobodno J.Springs ako ti se svidja.
Saznao sam da Vostok N1 rocket nece moci da mi nabave ni za mesec ipo,pa sam odlucio da u igru ukljucim dva sata sa kvarcnim mehanizmom i jedan od ova dva cu uzeti mozda u subotu ili sl nedelje,samo da cujem vasa misljenja,evo i linkova:
rocket | Vostok
ili
Roamer of Switzerland: Watch Details (o kome smo i do sada pricali)
Da cujem vasa misljenje o ovom Vostoku,jer sam o Roameru dosta cuo.Ovde sam vise naklonjen Roameru,jer je ime sa tradicijom,ugradjuje svoje mehanizme i svajcarski je sat...toliko do mene...
Mislim da si sam sebi odgovorio
Roamer
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ako su oba kvarcna onda nema dileme: Roamer
Bookmarks sajtovi