Gledajuci neke modela Seika Velature naleteh i na Hamilton .Posto mi se dosta svideo a cena je malo veca 700 eura.Ukucah na google-u i izbaci mi ovaj sajt mada nisam video nista sem od admina .I meni se svidja X-Wind model i verovatno bih njega uzeo.Trenutno koristim Seiko Flightmaster mada bih rado uzeo nesto malo vece i bolje na duze staze iako je ovaj odlican .Iako sam mislio da sam se malo 'izlecio' od stalne jurnjave za novim satovima i sta da uzmem,cale je skoro dobio Breitling,mislim Navigator od firme i ja se ponovo zalepih.Imam par modela u kolekciji,ovaj seiko,seiko automatik 5 star nekih 10 godina,casio edifance 2x modela jedan dok sam bio manji ,sector i Seiko Belmatic koji sam dobio od dede,neko \'70.godiste al nigde ne mogu da servisiram kako treba, replika satova onda citizen neki pozlacen od dede i par ruskih modela od dede. E sad,ja volim vece satove,atraktivnije,trenutno nemam nekih 4-5000 eura za Breitling pa sam gledao neke modele Velature koji mi se svidjaju al opet kad bih davao 400 eura isao bih na nesto preciznije.Uzimao bih satove na ebay-u engleskom jer mogu da porucim bez carine kod caleta mada mogla bi i Amerika.Imam dosta iskustva sa porucivanjem na netu tako da bih tako verovanto uzimao .Ala se ja raspish pa molim za pomoc ako moze
Bookmarks sajtovi