pugo nisu bas slicni satovi,ipak meni je seiko ok skroz
pugo nisu bas slicni satovi,ipak meni je seiko ok skroz
seiko.jpgmoj Seiko je vrlo sličan modelu SNDC13, s tim što sam originalnu metalnu narukvicu zamjenio kožnom, pa mi dosta ljepše izgleda.
Hvala svima na dobronamernim predlozima i cenim vaša mišljenja. Citizen ili Seiko? Ipak mislim da sam bliži "belom" Citizenu. Videću!
Ono sto je obavezno je da sva tri sata pogledas uzivo kako ti stoje na ruci. Srecno u izboru u svakom slucaju.
Satovi nisu slicni sto mi govori da malo prebrzo ides u izbor, mozda bi mogao prvo da izaberes jedan tip pa onda da vidis neke varijacije na temu.
Licno sam video i probao ovaj seiko , delovao mi je privlacno na prvi pogled ali sam siguran da bi mi brzo dosadio , oba citizena nisu moj tip pa nebi da sudim
SEIKO5, stigao kao poklon brata ( valjda mu se smučila moja neodlučnost). Ja sam oduševljen satom. Inače ništa što već nije vidjeno. Samo da se pohvalim.
1.JPG
Poslednja ispravka: dragon (20.7.2011. u 15:41)
Odlican izbor!
jole777 kaže:
.... i lep model.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pugo, mislim da je brat napravio cist pogodak. Meni se ova 5-ica vise svidja od svih prethodno predstavljenih modela. Uzivaj u njemu!
Pugo,vidiš kako bata razmrsi Gordijev čvor.
Na tvoju sreću uradio je to na dobar način.
Čestitke na lepom i dobrom satu.
Aj' da vidimo kakav ćeš mu kaiš spremiti za zimu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi