Automatik iz te serije je oko 120.000 din.
Automatik iz te serije je oko 120.000 din.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Nešto" je x 2 ;-)
Resio sam da prosirim budzet, jer za 500e evra i nemam bas neki izbor automatika koliko sam gledao. 1000 evra je cifra koja je moj max i to je najveca suma koju mogu izdvojiti za sat u ovom trenutku. Za ovu cifru je daleko veci izbor koliko sam video, a meni se za sada najvise svideo hamilton khaki x wind i hamilton aviation x copter. S obizirom da se bavim avijacijom, tako nesto je logican izbor.
Da li su ti satovi kvalitetni kao i njihovi mehanizmi?
Jesu Sretene,ne brini.
Evo moje misljenje o Hamiltonu
Hamilton Khaki Field Auto-Chrono
Tačno, moja greška, nisam dobro pogledao a i fotografija nije kvalitetna. Evo linka gde sam našao sat:
www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
...požuri polako...
Odlicno, moram se baciti u potragu gde je najpovoljnija cena, i ujedno da ga licno vidim i probam, deluje mi da ima super zavrsnu obradu.
@Serb procitao sam tvoj tekst u vezi Hamiltona, i odusevljen sam sa mehanizmom koji si rekao da poseduje, kao i o kvalitetu zavrsne obrade.
Nakon potrage gde ga mogu kupiti najjeftinije, ustanovio sam da je najopovoljnija cena u USA tako da cu pokusati da ga tamo i kupim jer je razlika u ceni ogromna u poredjenju sa cenom u Nemackoj. U USA kosta 1000 dolara dok je u Nemackoj 1600 evra sto je drasticna razlika u ceni.
Poslednja ispravka: sima hrabri (18.1.2013. u 11:29)
Nakon potrage za hamiltonom, nasao sam jos jedan model koji dolazi u ozbir, a to je jazzmaster maestro, sve vise odluka naginje ka njemu, izuzetan model. Sto vise gledam razne modele, sve teze mi je da odlucim, verovatno je svima vama poznat taj osecaj.
499840d1314253080-if-you-had-54197k-spend-hamilton-jazzmaster-maestro-watch-h32716839-large.jpgH32716859.png
Ja ti ovo ne bih savetovao Sretene,totalno su "nepregledni" modeli,sa puno tih blinky efekata-od kazaljki pa do cifera...
Ako si baš za Hamilton,mislim da on ima i bolje modele,Serb ti je već natuknuo nešto
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Bookmarks sajtovi