20Likes
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Kupovina sata - Budzet 250 - 300 USD
Samo da javim, porucio sam sat koji sam postavio u prvom postu ove teme. Jako sam zadovoljan vasim komentarima, a posto sma imao prilike da probam sat i da vidim kako mi lezi, mislim da je ok za prvu kupovinu. Nastavljam da pratim forum, pa pisem prilikom sledece kupovine . Hvala svima na pomoci...
-
Cestitam . Okaci neku sliku kad stigne.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Pozdrav svima. Ostao sam duzan slika, iako nemam nesto sa cime bih adekvatno mogao da napravim fotografije, okacicu ih :
Ukratko, sat mi se veoma dopada. Nazalost, narukvica je predugacka pa nisam jos uvek "prosetao" sat ali se nadam da cu uskoro i to srediti. Online store (Jo.....) sto se tice posilljke, brzine slanja, pakovanja itd. na vrhunskom nivou i smeo bih da preporucim svima uz ogradu da je meni sat isporucen u Americi.
Da ne bih otvarao novu temu, zeleo bih da me posavetujete oko jos jednog sata (svideo se bratu), meni se iskreno takodje dopada. Probao sam i ovaj sat, lepo lezi, lepo izgleda, ono sto je drugacije u odnosu na moj je npr. osecaj titanijumske narukvice u odnosu na moju. Ja nisam uzeo u razmatranje ovaj sat zato sto je cifer plav, ali on to bas i trazi:
https://www.jomashop.com/citizen-watch-bm7170-53l.html
U principu pitanje ostaje isto, da li je ovo OK kupovina sa gledista ulozeno/dobijeno? Sto se tice estetike, osecaja i svega ja sam odusevljen (mada mi se moj sat vise dopada ). Hvala svima, nastavljamo druzenje...
-
Eco drive, titanium, saphire... Za 190 dolara - nije lose uopste.
Cestitke jos jednom na satu
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
-
Slazem se sa eee.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala ljudi... Pa nista verovatno cu da pazarim za njega sat postavljen pre par postova.
Sto se mene tice krenuo sam da merkam neke diver-e na gumi . U principu sam napisao da nisam zainteresovan, ali prosle i ove nedelje sam imao prilike malo da istrazujem po radnjama LA-a, i bogami iako su mi "masivni", nije da mi ne leze. A videh ih i na gumi i na metalu, nekako mi guma skroz OK za casual variantu, pa cak i uz patike itd. a sat koji sam vec kupio ima tu dodatnu dozu elegancije i onda bih prakticno pokrio vecinu prilika gde nosim sat. Ovog puta naginjem ka SEIKO-u, videcemo sta ce ispasti na kraju.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da osvezim temu, kao sto sam i naveo gore kupio sam jos 2 sata (jedan sebi, jedan za brata):
- Moj sat: SKX007J1 (Placen nekih 205 USD). U principu dobro poznat sat svima , a ja sam jednostavno morao da probam kako ce mi stajati na ruci. Imao sam prilike da probam slican model pre par meseci i tada nisam bio siguran. Ali posto je ovo klasik, verujem da je OK kupovina, i da ce biti bas fin "every day" sat. Sat sam kupio sa gumenim kaisem (planiram da nabavim platneni), a ne verujem da cu ikada ovaj sat nositi na metalnoj narukvici.
- Bratovljev sat: https://www.jomashop.com/citizen-watch-bm7170-53l.html
Sta da kazem, vec ste prokomentarisali da je vise nego OK kupovina a njemu se jako svideo. Ja sam probao ovaj sat, lepo lezi, lepo izgleda + plavi cifer kome se svidja, mislim da je pun pogodak.
Kada stignu satovi, probacu da ih pristojno uslikam i okacim slike (mozda i u ovoj temi ).
Hvala svima na pomoci!
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi