Neizmerno mi je zadovoljstvo da pisem svoj prvi post na ovom forumu. Citao sam i pratio mnogo tema, divio se vasim satovima a sada je doslo vreme i za moju kupovinu prvog "pravog" sata, pa mi je potrebna vasa pomoc. Napominjem da sam u procesu ucenja, tako da je svaka kritika/sugestija/savet dobrodosla, a ja cu se potruditi da u buducnosti doprinesem forumu svojim postovima. Kao sto sam napisao u naslovu teme, budzet moze biti 200+USD, 300+ USD... Mislim da je za ovaj novac najbolje odabrati sat iz Japanske grupacije, ali svakako sam otvoren da cujem sve predloge . U narednim redovima, pokusacu da vam opisem kakav sat zelim, postavicu link sata koji se meni svidja, pa mozemo poceti nase putovanje odatle...
- Nesto izmedju Dress sata i Every Day sata (sat koji bi se nosio "ispod" kosulje, ali ne bas cistog dress izgleda, sat koji bi mogao da prodje kao EDC sat)
- Kuciste sata izmedju 40 - 42 mm (moj zglob nije preveliki, ja sam 174 cm visok, malo krupniji cca 94 KG, znam da je ovo subjektivna stvar, tako da prihvatam i ostale predloge, ali nisam za neke "monster" varijante)
- Metalna narukvica (citajuci iskustva clanova, mislim da je ovako najbolje, a u buducnosti cu se potruditi da nabavim i kozni kais)
- Budzet, hm nije najbitnija stvar, nije mi problem da nosim ni sat iz kategorije 200USD, ni sat iz kategorije 300USD itd, dok god je cena opravdana kvalitetom, tj onim sto sat pruza
- Trenutno sam u Americi, voleo bih da vidim predloge satova koji se mogu kupiti sa pouzdanih sajtova (citajuci forum npr. creationwatches.com, jomashop.com, itd... Dakle budzet je samo za sat, carina i porez nisu bitni)
- Sat koji se meni svidja je na linku ispod, imao sam prilike da ga probam i jako mi se svideo. Ono sto mene zanima da li je ovo dovoljno kvalitetan sat za cenovnu kategoriju kojoj pripada?
Link Sata: https://www.jomashop.com/citizen-watch-bm7100-59e.html
Unapred se zahvaljujem, i radujem nasem dugoooom druzenju
Bookmarks sajtovi