mozes postavit slike na breitling forum, breitling source - oni ti hoce pomoc .. plus naravno odnesi licno na procjenu.. ovi forumasi su pravi entuzijaste i znaju puno vise detalja od prosjecnog urara
mozes postavit slike na breitling forum, breitling source - oni ti hoce pomoc .. plus naravno odnesi licno na procjenu.. ovi forumasi su pravi entuzijaste i znaju puno vise detalja od prosjecnog urara
Hvala na savetu, zato I trazim nekog dobrog casovnicara I beogradu kod koga bih mogao odneti sat...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolega, ukoliko sam dobro video sa slike u pitanju je Chronomat model A13352 koji se proizvodio u periodu 2001-2004 godine. Opremljen je B13 mehanizmom, koji je prerađeni Valjoux ETA-7750
Ukoliko je sat originalan i u dobrom stanju sa njim ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema.
Chronomat je jedan od Breitlingovih najpopularnijih modela.
Bilo koji od sledećih časovničara može da proceni autentičnost i stanje sata:
Bojović, za njega sam siguran radio je meni servis za Breitling sa Valjoux mehanizmom
Časovničar Bojović | Svet Satova
Mihajlović, i on je bio ovlašćeni serviser Breitlinga
Časovničarska radnja Srba Mihajlović | Svet Satova
Kostić Dojčinović, ima brojne preporuke članova foruma
Časovničarska radnja Kostić - Dojčinović | Svet Satova
Pozdrav i srećno
Poslednja ispravka: piksi (29.11.2016. u 9:41)
Veliko hvala Piksi, kontaktiracu neke od ovih casovnicara, pa cemo ishod videti u naredna dva tri dana, hvala jos jednom :-)
Jos jedno pitanje, vase misljenje o breatling shark modelu ili da li je bolje uzeti shark ili chronomat?
Chronomat je klasa iznad Sharka, koji se proizvodio 90-ih godina, samim tim je i stariji, kasnije ga je nasledio Superocean.
. Prinova je stigla, kod Srbe Mihajlovica na terazijama prosao sve testove...Ljubav na prvi pogled :-)
Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi sa internet prodavnicama. Naime, velike internet prodavnice satova koje nisu AD (Jomashop, Ashford pa i Amazon i druge) daju svoju garanciju. Zanima me kakva je razlika i kako se ta garancija po potrebi iskoristi. Jasno mi je da ja moram njima da posaljem sat, ali mi nije jasno da li oni taj sat popravljaju sami, imaju servise sa kojima imaju dil, salju proizvodjacima...Nije mi bas najjasnije zasto oni ne mogu da garantnu karticu da lupe pecat i da se dobije normalna internacionalna garancija. Naravno, isto vazi, bar pretpostavljam, i za obicne prodavnice koje nisu ovlasceni diler odredjenog brenda. Ako neko zna kako to funkcionise tacno bas me interesuje...Hvala!
Poslednja ispravka: Codelen (20.12.2016. u 21:40) Razlog: pravopis
Niko ne zna ili nikoga ne zanima?
U sustini me zanima kako "sivi" prodavci resavaju garanciju.
..ma nije to nekakava velika tajna...mnogi od takvih trgovaca imaju svoje uposlene majstore a oni koji su klasicni prekupci imaju nekakav dogovor sa lokalnim majstorima. Int garanciju mogu da udare samo oni koji imaju ugovor a stalnoj opskrbi sa proizvodjacima (manufakturama) a takvih je jakoooooo malo i ti ugovori se sklapaju na godinu dana i obnavljaju se.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi