Kupio sam sat od Vladimira i sve je bilo u redu. Mislim da je jos forumasa kupovalo od njega.
Kupio sam sat od Vladimira i sve je bilo u redu. Mislim da je jos forumasa kupovalo od njega.
Odlicno. Narucicu danas AWG M100B. Ne izbija mi iz misli taj G vec duze vreme a i treba mi neki sat za teretanu takodje. Hvala ti, Sky.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
I ja sam kod Vladimira kupio GW 3000 M.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupio od njega dva komada, sve okej.
Porucen je doticni G. Stavljam slike u petak.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Kako je leeeeep. Jedva sam podesio vreme.
^Čestitke kolega, sa ovog i još jednog foruma. I tamo ti je sat cool.
Evo da i ja prijavim jedan G-Shock "pravi" digitalac:
Pozdrav, pazario sam ovog Lorusa na eBay-u u GB, pre 2 dana je stigao ali neispravan odnosno kasni 2 sata dnevno. Zamenio bateriju ali problem ostao, uz njega je išla i ova garancija na čijem spisku je i "Vitanov" pa me interesuje jel ona validna kod nas ili da ne gubim vreme sa njima?
Izvinjavam se ako sam omasio temu ali nisam našao prikladniju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Poslednja ispravka: silesile (18.11.2017. u 15:10)
Ako je on na spisku onda ne moze da se vadi, tebi je garancija overena tako da nema zezanja, on ce svoj rad da naplati...mislim od seika/lorusa.
Ako je na spisku Vitanov nemoj da brines. Idi u ponedeljak kod njih.
Bas lep i zanimljiv sat.
Bookmarks sajtovi