Hvala, bunilo me je samo da li je ok popunjena garancija da me zbog toga ne odbiju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Edit: nigde nema modela i datuma kupovine
Hvala, bunilo me je samo da li je ok popunjena garancija da me zbog toga ne odbiju
Edit: nigde nema modela i datuma kupovine
Poslednja ispravka: silesile (18.11.2017. u 15:44)
Ako nema datuma kupovine, referentnog broja modela, serijskog broja sata na garantnom listu (možda i fiskalnog računa) i još ako je neko neovlašćen menjao bateriju onda sumnjam da će garancija biti uvažena. Ne znači da neće pokušati popraviti sat i naplatiti svoj rad kao što to rade u vangarantnom roku.
Na žalost tako sam i mislio
Probaj da pišeš prodavcu, objasniš mu problem i pitaš da li se garancija može ipak uvažiti, eventualno da se obrati Vitanovu direktno. Jeste da uslovi garancije to ne predviđaju, ali ukoliko postoji dobra volja i razumevanje, može se desiti da ti izađu u susret. U svakom slučaju vredi pokušati, jer pisanje emaila iziskuje samo nekoliko minuta, a možda se ispostavi i da ovde vredi izreka da lepa reč otvara i gvozdena vrata.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Upravo mi je odgovorio prodavac, kaže da pokušam sa servisom i ukoliko ne uspem da se dogovorimo oko vraćanja
Ukoliko ga budem slao nazad u GB ko bi trebao da snosi troškove slanja tamo i nazad i kako da izbegnem duplu carinu i pdv pošto sam ih jednom već platio?
Samo da javim epilog
Vitanov potvrdio kvar ali zbog zamene baterije na drugom mestu garanciju nisu prihvatili, naplatili par stotina pregled i predložili popravku kod njih 3.600.
Javio prodavcu kakva je situacija i poslao izvestaj iz servisa i danas poštar doneo novi sat koji će morati na oglas pošto je prošli kupljen za poklon a ovaj je kasno stigao. Prodavac kontaktirao Lorus i dobio zeleno svetlo da pošalje zamenski sat koji je na sreću prošao bez carine i poreza i ako je na prošli naplaćeno ~20e a kutija za nijansu manja nego ona za cipele tako da sam imao sreće. Hvala svima na savetima, pisanje par mailova se isplatilo
Potreban savet u vezi kupovine sata sa sajta CreationWatches.com. Isti je kupljen 3 januara i do danasnjeg dana nije isporucen, iako u prispelom konfirmacionom mail-u stoji da je wordwide isporuka za isti 10-14 dana. Da li je kasnjenje isporuke cest slucaj kod njih ili je ovo izuzetak?
U principu, to je to.
To je 10-14 radnih dana, tako da to izadje na 20ak dana ovako,
a treba uzeti u obzir da to stize iz singapura.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni je stigao sat preko njih posle tačno 14 dana,kako su to i naveli na sajtu.
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi