Da li je neko skoro naručivao sa dutyfreeisland? Kakva su vam iskustva sa njima?
Da li je neko skoro naručivao sa dutyfreeisland? Kakva su vam iskustva sa njima?
Nisam narucivao ali frend je. I sve je proslo u najboljem redu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala ti. Suspendovali su rad do daljnjeg.
Kakva je situacija sa dostavljanjem pošiljki iz inostranstva? Ja sam 16. 03. naručio bezel za Amfibiju preko Meranoma i poslednje što znam jeste da je 26.03. poslat iz Ruske Federacije ( Moskve).
Post Express ne radi, čemu se nadati. I meni neke skazaljke zarobljene tamo negde, kupio preko eBay a, šta će biti, videćemo.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Zdravo, nisam našao skoriji komentar, a zanima me da li neko ima novije iskustvo sa porucivanje i isporukom sa Watchspree?
Koliko sam shvatio, paket salju kao obicnu posiljku, a ko zeli postoji i Express delivery.
Da li je ova obična ne ekspres posiljka u stvari isporuka koja ce doci redovnom postom, kako bi izbegao troskove speditera ili koga vec angazuje DHL kada se preko njih salju paketi.
Hvala unapred.
Pozdrav svima. Hteo bih da pitam da li je neko imao iskustva sa Jomashop da plati unapred "duties & taxes" za određeni sat. Da li naša carina to priznaje i da li je to sigurno konačnacena sata? Po Jomashopu jeste. Da ne otvaram novu temu, uskoro kupujemo poklon za 21. rodjendan, vrlo moguće je da to bude Longines. Šta mislite o Conquestu i Master seriji? Gde bi smo mogli da dobijemo povoljniju cenu Bomar, Absolute time ili neko treće mesto? Ili Jomashop?
Pozdrav, ako je poklon za 21. rodjendan, onda je masters kolekcija mozda preozbiljna. Licno, meni je savrsena i za dat novac se sa njom dobije jako puno, ali ja imam 37, uskoro 38 godina... Sto se tice najbolje cene, mozda da posaljete upit Malbasicu... Jos ako vratite PDV onda takvu cenu ne moze da izjednaci ni jomashop... Na to, ako sam dobro razumeo, garancija je internacionalna...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Hvala Bojane na predlogu.
Longines HydroConquest 41mm. Carina i PDV na (cenu+shipping) iznose cca 31% odaklegod stiže. Na kraju izađe "skuplja dara nego mera"
Ja bih uzeo ovaj (link ispod) ali kupoprodaja da se obavi kod časovničara npr. Srba Mihajlović, Terazijska 5 tek nakon potvrde od strane časovničara da je sat autentičan (ti plaćaš troškove autentifikacije). Ili nekog drugog respektabilnog časovničara, ne znam odakle si..
https://m.kupujemprodajem.com/nakit-...-1636546224390
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi