bt321, mogu ja da ti ga uzmem pa da posaljem po kolegama sledece nedelje u Skopje. Mozda se desi da i ja dodjem sledece nedelje.
bt321, mogu ja da ti ga uzmem pa da posaljem po kolegama sledece nedelje u Skopje. Mozda se desi da i ja dodjem sledece nedelje.
No time to lose
molim za hitnu pomoc, da li je neko imao iskustva sa kupovinom sa
.watches88.com !
Hitno mi je jer sat koji zelim je prodat na creationwatches.com za koji znam da je proveren !
Na WUS forumu ih hvale - mislim da je to dovoljno.
Izvinjavam se ako se ovo pitnje vec negde provuklo,ali mene zanima da li neko imao iskustva sa kupovinom satova preko sajta : Replica Watches: Rolex, Omega, TAG Heuer, Breitling - Replica Watches ??
Tu se prodaju replike satova..Nikad nisam kupovao nesto ovako preko interneta,pa me zanima ako je neko imao iskustva sa ovim sajtom,ako moze da to podeli ovde ?
Hvala.
Pozdrav!
Tesko da je neko imao iskustva sa tim sajtom posto prodaju replike, a na forumu je strogo zabranjeno raspravljanje o njima.
STOP REPLIKA!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima, da ne otvaram novi temu napisacu ovde.
Interesuje me da li je neko kupovao satove sa ovog sajta, pogledajte link:
WatchMarkaz.pk - Watches in Pakistan | Rolex Watches price | Casio Watches in Pakistan | Ladies Watches | Rado Watches price in Pakistan
Ima casio satovi koji pise da su original. Cena je bas povoljna, i besplatna je dostava.
Ako je neko narucivao sa ovog sajta neka kaze svoja iskustva.
Ja bih narucio ovaj model:
Casio Edifice Beside Men BEM-506L-7AV - WatchMarkaz.pk - Watches in Pakistan | Rolex Watches price | Casio Watches in Pakistan | Ladies Watches | Rado Watches price in Pakistan
Zaobiđi ih u širokom luku. Sajt je hostovan u Pakistanu, cene su u njihovoj valuti, a kada se cene prebace u evre, deluju krajnje smešno. Za te pare možeš da dobiješ kinesko đubre koje još mogu i da zaplene na carine, ili da te oderu od taksi ukoliko imaju bilo kakav original.
Casio možeš da kupiš kod nas po relativno pristojnim cenama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da li može da mi kaže mišljenje o ovom sajtu, tj da li je siguran za kupovinu? kupio bih jedan sat marke certina pa me zanima da li je sajt pouzdan ?
Prodaja satova - Prodaja Satova - Home
unapred zahvalan
Bookmarks sajtovi