Bruder neznam sta da ti kazem..... JBG neka ide zivot,da si ti nama ziv i zdrav to je najbitnije.
Bruder neznam sta da ti kazem..... JBG neka ide zivot,da si ti nama ziv i zdrav to je najbitnije.
zato ja kupujem sat na buvljaku..salu na stranu glavu gore zivot ide dalje
sredi ce se stvar TUNA ce doplivati do tebe
mizzy,HADzI,Zagor, bt321, hvala drustvo.....jbg, valjda ce se nesto srediti.....sto kazu stari..nek' je sva nesreca u tome!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Jel je sigurno kupiti ovaj sat odavde?
Citizen Promaster Automatic 660ft 200M Professional Divers Watch NY0040 09E | eBay
Vidim da je na nekoj vremenski ograničenoj akciji, dok je na zvaničnom sajtu dutyfreeisland-a skuplji 20$.
Prodavac je registrovan u februaru, do sada ima samo 9 feedbackova. Svi su pozitivni ali malo ih je tako da mogu da budu namesteni. Ja licno ne bih kupio nista vrednije od 50$ od njega. A ni sa dutyfreeisland.com kad smo vec tu. Ali to je samo moj utisak.
Ovo je njihova prava prodavnica na ebay: Aqualand, Citizen Promaster items in DutyFreeIsland store on eBay! imas link na sajtu.
Naišao sam na ovo na jednom ruskom forumu Prilog 99492 ali opet mi je nekako čudno.
Jedino na tom sajtu ima da se kupi u crnoj boji, mada ima i u Bomaru ali za duplo više
Evo jedan deo nastavka moje "price" o Tuni.....
Ukradena pri transportu Seiko SBBN 015 Prospex Marinemaster 300 tkz., Tuna
ovo su brojevi sata:
Watch serial No.: 200100
Case No.: 7C46-OACO
Slican post mom ranijem objavljen na Portalu Satova-HR, UHRForum, Uskoro i na Holanskom forumu a i na WUS-u.....cisto da se procita a i da se malo digne "prasine".
EDIT moderatora (zbog lakše eventualne pretrage )
Ukraden sat Seiko
Stolen watch Seiko SBBN 015 Prospex Marinemaster 300
Watch serial No.: 200100
Case No.: 7C46-OACO
Poslednja ispravka: VLADAN P (13.10.2014. u 16:09) Razlog: edit
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ima li kakvog napredka, šta iz pošte kažu?
Bookmarks sajtovi