Sve dok "sivi" prodavci ne pocnu da ga prodaju, nece mu pasti cena.
Edit: posaljite Higuchiju mail, mozda on ima nesto od toga.
Sve dok "sivi" prodavci ne pocnu da ga prodaju, nece mu pasti cena.
Edit: posaljite Higuchiju mail, mozda on ima nesto od toga.
Poslednja ispravka: RUS (14.2.2016. u 23:53)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala za savet Rus.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Ne teba ni da se trudis - ovo je odgovor od Higuchija: "Thank you for your request at higuchi-inc. It is not available in japan market. One of export only models SO we dont carry it,."
Našao sam sat koji bu želeo da kupim na sajtu jomashop.com. Pise da su u Americi. Da li neko može da mi pomogne oko sajta, da li su sigurni ili ne? Sta da ih pitam kako bi bio siguran da nije neka prevara?
ssrki
Iskustva su uglavnom pozitivna uz poneko negativno.
Možeš pročitati ovu temu- Online prodavnice satova - Linkovi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Uuuuu to bi bilo super, hvala ti na odgovoru. Sad cu bas da pročitam i ovde na linku. Cena je odlična u odnosu na ostale sajtove. http://www.jomashop.com/seiko-watch-ssc229.html
Našao sam da ga pošaljem u Ameriku kod nekih poznanika pa da se onda organizujem za dostavu do Srbije sto bi bilo super. Videću da im i prvo pišem.
Poslednja ispravka: ssrki (15.3.2016. u 13:57)
Pozdrav, planiram da kupim ovaj sat pa me interesuje da li mozda neko ima iskustva sa ovim modelom? Nisam uspeo da ga nadjem kod nas u prodaji ali svakako bi ga narucio da bude isporucen u Ameriku tako da mi jomashop deluje kao ok kombinacija http://www.jomashop.com/casio-watch-ga201rd-4a.html
Nasao sam ga i na jos nekim sajtovima uglavnom se cena krece u rasponu od 90 do 100 dolara. Svi predlozi i sugestije su dobrodosli.
P.S.Ako sam slucajno postavio temu na pogresno mesto ne zamerite.
Ako ce sat da bude isporucen u americi, samo napred. Joma shop je ozbiljna prodavnica, tako da tu nema greske.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
NEW MICHAEL KORS MK5938 LADIES GOLD MESH LEXINGTON WATCH - 2 YEAR WARRANTY | eBay
Michael Kors Uhren Lexington MK5938 für Frauen Quartz | eBay
pozdrav, kako vam se ovo cini, original ili ne?
Marinkovicu dobro dosao na forum.
Da li je orginal...ko ce ga znati i da jeste mozes pametnije potrositi novac.
Bookmarks sajtovi