kad kupis (sta god da kupis) postavi slike
radice dobro, ne brini
kad kupis (sta god da kupis) postavi slike
radice dobro, ne brini
ok......
vujke - mislim da nisi lose izabrao i nadam se da ce te Citizen "osvojiti" . Mozda bi bilo dobro da razmislis o gumenom/silikonskom kaisu za letnje dane...
Da ne sirim pricu:
Iako si ovo dobro primetio, ipak je velika vecina EcoDrive satova dosta skuplja. S druge strane - cini mi se da se neki modeli Seika sa ovim mehanizmom mogu naci i za manje para! Zato mi se cini da ne vredi bas ulaziti u ovakvu vrstu rasprave, vec uzivati u mogucnosti da se konkretan model EcoDrive-a uzme po nesto povoljnijoj ceni
Hvala, cini se da tu nema velike razlike, sve kolege koje su ti dale savete su vec pokazale izuzetno poznavanje materije !
No time to lose
Nisu Citezenovi Eco-Drive nešto preterano skupi, tu do 300 E otprilike. Al skupi su oni sa radio kontrolisanim vremenom...
Ja mislim da nema greške ni kod jednog, ni kod drugog. Što se tiče safirnog stakla nemaju ga svi Eco-Drive Citizeni već samo ovi sa oznakom AT076...XXX iz Citezenove "Marinaut" kolekcije. Čak ni skuplji i dosta poznatiji modeli na primer, inače veoma hvaljeni na ovom forumu, "Nighthawk" nema safirno staklo. To je ta razlika, retko kod kog proizvođača ima safirnog stakla za 200 E. A o mehanizmima je već sve rečeno. Poz.
Mišić M.
ImageShack - Online Photo and Video Hosting
Eto kupio sam danas ed, mogu reci da lepo izgleda i da sam zadovoljan. Moram da napomenem po meni dve mane:
- malo je slabija vidljivost malih kazaljkica (stoperice, 24 h i sekundare), pod nekim uglom se malo bolje vide jer se presijava kao hrom
- po mraku ne sijaju brojevi ili tackice koje pokazuju sate, ali se kazaljke za h/m jako dobro vide u tirkiznoj boji (dosta su krupne)
Ono sto mi se jako svidja jeste kozna (karbon) narukvica koja se presijava u razlicitim uglovima.
Sat je poprilicno lagan, lepo lezi na ruci, nije puno velik.
Bas sam dosta vremena proveo poredeci sa seikom, 3-pujem da je isti mehanizam (ili bar slican) i da su u pitanju samo ime i drugi materijali (design ili sminka) mislim na kvarc chrono, samo sto sam za ovu lovu dobio vise od citizena nego od seika. To je moj utisak i misljenje, slobodno ispravite ako se ne slazete samnom.
cestitamo prinovu!
u zdravlju da ga nosis a najvaznije da se tebi svidja!
samo daj malo bolju slikicu, ne vidi se bas najbolje.
Pridružujem se čestitkama. Želim ti da te dugo i lepo služi. Ja posedujem AT0760-51E kao što sam već naveo, mehanizam je isti H500 i mogu ti reći da je izuzetno precizan i pouzdan. U ostalom videćeš i sam. Poz.
Mišić M.
Hvala druze, polako se navikavam na njega.. Sve vreme ga nesto zagledam i pratim njegov rad sto se tice preciznosti, koliko sam do sad mogao da primetim 100% si u pravu! Gadja u minut/sekundu svaka crtica na svom mestu.. Imam osecaj da cu svakog dana biti sve zadovoljniji sto ga vise gledam i navikavam na njega
Moje misljenje da je ovo extra cuka za 200e definitivno..
Bookmarks sajtovi