Potpisujem.
Potpisujem.
Nisam još kontaktirao vlasnika sata ali me interesuje koji časovničar može merodoavno da proveri ovakav sat.
Slazem se sa Vlajom i Hadzijem , samo ako se odlucis za kupovinu , obavezno kod casovnicara
Ma imaš ovde nekakvih preporuka za časovničare, Dojčinović, Bojović etc. što se tiče stanja mehanizma, u pitanju je Valjoux 7750, naravno da ti pogledaju i dihtunge i kućište....a što se tiče autentikacije (koja je verovatno stopostotna ako je pravi mehanizam) ako baš hoćeš ima uvoznik Tag-a pa neka ti provere
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Tvrtko, hvala za info. Ići ću sutra, to mi je usput. Da li imaju horonograf automatike, ne vidim ih na sajtu?
Najbolje da ako ti je vec usput provjeris, mozda je i moguca narudzba nekog modela kojeg nemaju u radnji
Evo i mojeg predloga:
Quartz do 500e: Japanac je Japanac, tu nema price. Ali DS Podium big size je CETINA svaka je prelepa i ima Etu iz 4te grupe FLATLINE, ili skraceno grupa koja ide u nasledstvo.
Mehanicki do 1000e: ta CERTINA gore sto se i tebi svidja sa etom 7750.
Ili ti ukusi nam se poklapaju, stim sto bih ja pre CERTINU big size onu sa celicnom narukvicom sa crnim linkovima
Poslednja ispravka: bezbi (25.8.2013. u 21:02)
Da nazalost, X-Copter se vec neko vreme ne pravi a imao je par izuzetnih resenja i jednu od najlepsih metalnih narukvica i elasticnu kopcu.
Sto se tice Valgranges mehanizama - oni i jesu razvijeni iz Valjoux-a i nema nikakvih problema sa njima. Naprosto - veci mehanizam za vece (modernije) satove, kako osovine podcifera ne bi bile previse skupljene (sto poruznjuje izgled sata) i kako bi se izbegli razliciti suludo veliki distanceri/nosaci mehanizma.
Podrzavam i opciju polovnog a provereno dobrog sata (recimo pomenuti TH )
No time to lose
Idem sutra do Zlatare Majdanpek u ul. Gospodara Vučića pa javljam šta imaju u ponudi...
Bookmarks sajtovi