I meni je 102 mnogo bolji sat, steta sto se vise ne pravi.
@23jewels, nije uopste problem, ja bih i voleo da vidim jos neki predlog. Rekao sam sebi da ovaj put necu da brzam.
I meni je 102 mnogo bolji sat, steta sto se vise ne pravi.
@23jewels, nije uopste problem, ja bih i voleo da vidim jos neki predlog. Rekao sam sebi da ovaj put necu da brzam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovaj model ne znam da li moze da parira seiku, sto se kvaliteta tice, jer ga nikada video nisam, a i nisam citao tudja iskustva sa orientovim kvarcnim mehanizmima. U svakom slucaju, zanimljiv model, posebno za one koji vole satove sa malo vecim prečnikom
orient UNE3004B
kao i UN9P002B
Iskreno nikad nisam video kvarcni mako, ali pretpostavljam da je isti kao i automatik.
A od automatika je Seiko bolji sat, tj kvalitetniji.
Ne može parirati garant.
Imam Mako,a ovaj kvarc nije jači završnom obradom od njega,a Mako je slabiji od Seika.
Ja ne volim solar pa mi je to jedina mana kod ovog Seika,a opet,nekome je to plus.
Pa verovatno, ali reč je o nižoj klasi, pa da ne bude kao sa Škodom i VW....ovaj je namenjen kao jeftinija varijanta a ispade bolji.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ne mislim da je Orient loš,dapače, nego da je Seiko bolji(fakat i skuplji).
Znam da nije cenovni rang koji je Rus trazio ali je do nekih 300 evra, pogledajte
Halo, Bing, kako brat?
Jeste da sam za sada odlozio kupovinu ovakvog sata, posto jurim nesto drugo, ali sam naleteo na jos jedan sat vredan paznje.
Citizen bn0000-04h, kosta oko 165$
WR Divers 300m
citizen bn0000-04h (1).jpgcitizen bn0000-04h (3).jpgcitizen bn0000-04h (4).jpgcitizen bn0000-04h (2).jpg
Meni se cini kao odlicna kupovina, odlican kvarcni diver kada se pogleda cijena i karakteristike. Nisam ranije gledao taj model ali s obzirom da se radi o Citizenu ne sumnjam u kvalitet
Bookmarks sajtovi