Nisam ga ni ja iskreno gledao, ali sam slucajno naleteo, pa bolje da ga postavim u ovu temu, posto mora se priznati izbor ovakvih satova nije bas veliki, pa mozda bude od koristi meni, ili nekom drugom clanu koji trazi nesto slicno.
Nisam ga ni ja iskreno gledao, ali sam slucajno naleteo, pa bolje da ga postavim u ovu temu, posto mora se priznati izbor ovakvih satova nije bas veliki, pa mozda bude od koristi meni, ili nekom drugom clanu koji trazi nesto slicno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nekako preferiram casio satove,ako je quarz u pitanju ali gledajući i uzimajući u obzir sve karakteristike u nekom razumnom razmišljanju odlučio bih se za seiko iz sebi znanih razloga...pa da ih navedem...seiko:solar,lijepši,uočljiviji,negdje pročita da je ova naranđasta u vodi mnogo uočljivija.lično nisam probao...šta reči za casio dobar,lijep,pouzdan...mnogo sam ih imao i s svakim sam bio zadovoljan...ali u ovom slučaju seiko odnosi pobjedu.(a srce vuče casioooo) p.s.dobar fazon ono za desktop,moraću probati...
Fora jeste dobra, samo sto to pomaze samo kod normalnih ljudi. Ja sam ga drzao 10 dana na desktopu i na kraju porucio skroz dugi sat, koji je sve ono sto taj sat nije.
Sto se tice Seika, kazem vec, trenutno imam nesto drugo u planu, ali da nemam, Seiko bih uzeo skoro siguno, dok nisam video ovaj Citizen. Iskreno morao bih da sednem i dobro razmislim izmedju ta dva modela, kad bih sad uzimao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi