Po mom ukusu bi definitivno bio Seiko SNE109 jer je dobro poznat brend,a i zato sto ima tu neku ronilacku notu,odnosno sat koji najvise lici na sat za tu namenu. I sam se bavim malo diving-om pa zato bi se za njega odlucio.
Po mom ukusu bi definitivno bio Seiko SNE109 jer je dobro poznat brend,a i zato sto ima tu neku ronilacku notu,odnosno sat koji najvise lici na sat za tu namenu. I sam se bavim malo diving-om pa zato bi se za njega odlucio.
@Vladane, pare su uvek problem, ali razlika je 20-ak e, tako da verovatno necu propasti ako dodam toliko.
J. Springs ima stvarno dobru narukvicu, mogu ti reci da sam se pozitivno iznenadio. Isto je presovana, ali je definitivno bolja od Casia.
Ali opet, to mi nije toliko bitno, posto koji god da uzmem gotovo sigurno ide na guma/nato/canvas kombinaciju.
@Darko, ima da se uzme crni takav kod nas, i kosta 21600 din(200e). Mnogo je velika razlika u ceni.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiko,no doubt!
Probao sam sat i extra je!
Casio Duro (beli-sivi cifer) mi je najlepsi i kupis ga kod nas i ne razmisljas o carini,garanciji......drugi kandidat je Seiko u svakom slucaju mada od solarnih varijanti smeo bih samo G-shock(npr.GW-M5610-1ER) da pazarim ali koliko mi je poznato tako nesto vec imas
Ja bih J Springs. Po kvalitetu su svi tu negde (sem Seiko-a) tako da bih ja uzeo nesto sto nije toliko popularno i poznato. Takodje mi se i vizuelno dopada ali tu je izjednacen sa Casio Duro (crni ili plavi). Da li si gledao u Bomar-u da li ima neki Citizen?
Nisam bio u bomaru, nisam stigao danas da odem, mada mislim da nisam nista propustio. Nisam siguran da Citizen ima nesto u toj klasi, ima u stvari, ali mislim da su oni skuplji.
Meni je ovo Citizen BJ8050-08E satina malo prištedi pa kupi pravu stvar....
BJ8050-08E.jpg
Jel mora nov? Čini mi se da je Zmajček prodavao Orku u odličnom stanju....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Slazem se da je taj Citizen odlican, ali probao sam ga, i nikako mi ne odgovara. Prevelik mi je, a ni debljina mi se ne svidja.
Orca je vrhunski sat, ali tu mi se opet ne svidja kais. Vise sam za obicne lugove, pa da mogu da kombinujem gumu, nato...
Auu, prolupao sam nacisto
Poslednja ispravka: RUS (5.7.2013. u 23:58)
Imam jedan poseidon koji sam kupio polovan, a evo linka za stranicu proizvođača: Poseidon Watches
Trenutno im ne radi link do distributera, ali mislim da će odgovoriti na mail. Koliko sam čuo, popularni su u Švedskoj, gde se i prave, a ovaj moj se prošle godine lepo kupao u moru.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pa ništa, onda kupuj Seiko...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi