L541 bi trebalo da je ETA 251.262 flatline.
L541 bi trebalo da je ETA 251.262 flatline.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nije automatic Longines mnogo skuplji od ovog kvarcnog, ja bih uzeo taj automatic, nije chrono ali ja ne volim one podbrojcanike da vidim na satu, pa jos kad su postavljeni ovako cudno, ako bih uzimao tissot uzeo bih PRS 516 Automatic, naravno to bih ja birao, ovako od ova dva, Longines bez dileme
Longines definitivno,mada za te pare mozes polovni automatik da uzmes.
Nijedan,oba modela su nepregledna ( nečitka ), sa puno "blingi" efekata i oba sata su baš ono "konfekcijski" uradjena-bez i malo originalnosti....
Po meni ima mnogo boljih satova za te pare.
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
kupi ti longines i uzivaj.odlican je to sat za te pare i ako je vec poklon kupi nov sat.em je tvoj od prvoga dana lepa uspomena ce biti em ne mislis da nema neki skriveni kvar.
Poslednja ispravka: jagos (6.7.2013. u 23:14)
Nisam protivnik kupovine polovnih satova, ali ako je to poklon i ako treba da ote podseca na neki vazan dogadjaj(u ovom slucaju koliko sam razumeo rodjendan), odlucio bih se samo za nov sat, iz razloga koje je jagos naveo.
Obisao sam dosta prodavnica satova po BG-u ponuda je jako slaba.
Svidela mi se akcija u Bomaru koji u ovom mesecu daju na sve svajcarske satove 20% popusta.
Narucio sam longines kod njih u ponedeljak, utorak ce mi javiti tacnu cenu pa cemo videti.
Hvala Vam svima na savetima.
Takodje bih pohvalio momka iz Absolut time-a u Knez Mihajlovoj pravi poznavalac satova!
RUS Jel si ti Pancevac?
Poslednja ispravka: shule83 (7.7.2013. u 13:13)
Kupljen Raymond Weil freelancer
Cestitam, stavi slike kad budes imao vremena.
Cestitam.
Bookmarks sajtovi