Mmario imam jednog al mu fali datum.....
ImageUploadedByTapatalk1422257770.504856.jpg
Mmario imam jednog al mu fali datum.....
ImageUploadedByTapatalk1422257770.504856.jpg
I nije neka velika dilema ako je Tag dva put skuplji. Sigurno nije duplo bolje napravljen od Longinesa... Retko koji novi satovi izgube na vrednosti kao Tag!
Nedavno su i objavili novu poslovnu politiku, jeftinije modele... Tako da bih ja u svakom slucaju sacekao pola godine sa kupovinom Taga.
Ma nema veze.....ni ne treba mi datum
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
hydrocon izuzetan sat, jos je i longines, mada iako su isfusarili na nekim mestima ja umalo da ga uzmem pre dva meseca i naravno da se ne bih pokajao i uzeo bih ga da im nije heritage serija toliko dobra
tag heuer je meni jedan od najneomiljenijih proizvodjaca satova, uopste sve sto dolazi iz LVMH, drustveno neodgovorne i destruktivne korporacije koja se bestijalno bori sa svaki evro cent profita
sa druge strane, tag heuer satovi su takodje izuzetnog kvaliteta bez obzira sto vrlo cesto na oko deluju skromno i sto u tom rangu ima puno boljih kupovina, sve na tag-u je savrseno obradjeno, pocev od kopci, krunice, korone, kucista i narukvice
fortis b42, prelep dizajn, malo jaca cena po meni, narukvice, kopca i kuciste su mi bolji od hydrocon ali je i dosta skuplji od hydrocon
vrlo je moguce da ce svi proizvodjaci satova iz CH uskoro da poskupe, mislim da je sad pravo vreme za kupovinu
Hvala svima na divnim komentarima. Pao je Longi HC, red bezel sa belim (slonova kost) ciferom. Nisam ga nikad ni probao a danas sam ga stavio na ruku i bila je to ljubav na prvi pogled . Uzgred kod jedne firme (da je ne reklamiram) satovi iz Ch otisli 20-25% gore. Ja sam kupio u drugoj radnji gde su cene bile kao do juce . Sreca sreca radost ImageUploadedByTapatalk1422287896.340131.jpg
Poslednja ispravka: no1livz4ever (26.1.2015. u 17:06)
Cestitke u zdravlju da ga nosis dugo godina. I naravno da ga boljim zamijenis
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Hvala . Jos mi srce bije jace, ali sam 100% zadovoljano kupovinom . Pogotovo sto nikad nisam ni video ovu kombinaciju niti sam mislio da bi mi se dopala. Ali kad sam stavio na ruku, nije bilo nazad
cestitam, kazem ja roknuce cene sad na gore ako ne drasticno, onda bar umereno
Bookmarks sajtovi