Ocu da kupim sat gledao sam nesto,nemam bas nekakav izbor ali jedan mi je bas zapao za oko : Lorus RF853CX9 . Moze li neko da mi kaze kakav je ovo sat i jel vredan kupovanja . Pozz Hvala !
Ocu da kupim sat gledao sam nesto,nemam bas nekakav izbor ali jedan mi je bas zapao za oko : Lorus RF853CX9 . Moze li neko da mi kaze kakav je ovo sat i jel vredan kupovanja . Pozz Hvala !
O Lorusu ,izgleda,ima podeljenih mišljenja.Mislim da je najpametnije da u pretraživač ovog foruma ukucaš Lorus i dobićeš dosta informacija pa sam donesi zaključak.
Ne znam zašto kažeš da nemaš neki izbor?
Pojasni tu rečenicu-možda možemo nekako da pomognemo
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Po meni sat izgleda sasvim lepo. O mehanizmu nisam nešto više našao... Jedino da pitaš na licu mesta. Budžet je verovatno oko 10.000 dinara, zar ne? E, sad, s obzirom da je Lorus lansiran 1982. od strane Seiko korporacije, mislim da ne bi trebao da brineš da za uloženi novac nećeš dobiti srazmeran kvalitet. Najvažnije je da se tebi sviđa
Da sat je 10.300 i strasno mi se svidja, naj vise me je privukla garancija koju daju (24meseca). I tako da cu ga najverovatnije uzeti za koji dan Hvala .
meni se isto svidjaju neki lorusovi modeli, ali stvar koja me odbija je sto kad na guglu ukucam da vidim neki njihov model izlaze mi samo neki istocno evropski sajtovi!!!
Nemoj da te garancija privlaci (<=2god.), od 1.1.2011. svi satovi imaju 2 god garancije.
Bookmarks sajtovi