Ali je sportski,moj predlog je Seiko SARB065 ili 071,cist cifer automatik za odelo perfektan,na ebay idu oko $400,nema mesecinu,ta komplikacija nije nista specijalno kod jeftinih satova.
seiko sarb065 - Google Search
Ja sam zbog kupovine tog sata i došao na forum. Evo teksta o satu, a fotki ima na obe strane: Tissot Dream Moonphase
Još malo pa će proći dve godine od kupovine, a za sat imam sve pohvale.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hadzi mi je isto hvalio tog Tissota...Neso,jel nije tajna samo da mi kazes koliko i gde si ga platio?
Volim Tissot jako,pa da znam samo.Prelep mi je.
Pa eto, to je mozda i najbolji izbor u toj klasi, i jos moze da se nadje kod nas.
Poslednja ispravka: RUS (17.12.2012. u 11:07)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovde ima sa kožom i kopčom za 27k
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Plaćen je oko 250€, a kupljen je u prodavnici Zlatarne Celje koja se nalazi u novom Merkatoru. Tada ga je bilo u svim većim radnjama koje prodaju ovaj brend.
I ovaj ima kopču na kaišu, a kupio sam ga upravo po savetu Hadži Dalibora. Originalna baterija i dalje normalno radi, a lepo me je služio do sada.
Poslednja ispravka: Neša (17.12.2012. u 11:11)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala puno.
Bookmarks sajtovi