Pozdrav i sve pohvale za forum, mnogo sam naučio o satovima čitajući Vas i hvala vam na tome.
Uglavnom imam Seiko 5 iz stare garde, prvi me je verno služio nekih 8 godina, a ovaj drugi biće već evo 12-ta godina.
Pa bih, je li, da se malo ponovim, pošto sam u prilici da mi drugar donese iz Nemačke, negde na leto
sat, razmišljao sam naravno ponajviše o Seiko satovima, tipa Seiko SKX007, Seiko Black Monster SKX779K neki Seiko 5 sport ali mi tu i tamo "bodu oči" i Citizen Eco-Drive, Citizen Meccanio i slični.
Ali eto naleteh na netu ponudu jednog Candido sata, koji se više ne proizvodi, jeste da je polovan, nekih 18 meseci povremenog nošenja bez ogrebotina na staklu, naravno safirnom, ponešto malo na narukvici, ali očigledno izuzetno očuvan a što je najbolje za nekih 100-tinak €.
Reč je o Candino C4244
p1000601h..jpg
p1000634z..jpg
p1000639pj..jpg
Dakle mala dilema i trebalo bi je rešiti, pa rekoh da potražim savet i od Vas malo većih poznavaoca ove tematike.
I ako već vaš savet bude više na strani novih satova, možete li mi dati neku preporuku, neku adresu gde i kako u Nemačkoj da prođem jeftinije, u smislu nekih popusta, akcija i sličnog, neke internet prodavnice..
Hvala unapred.
Bookmarks sajtovi