Ta dva satu su po karakteristikama ista.
Jedina razlika je u izgledu.
E sad, meni se malo vise svidja onaj koji si prvi postavio, ali sat ces ti da nosis, tako da bi trebalo da izaberes ono sto se tebi svidja.
Ta dva satu su po karakteristikama ista.
Jedina razlika je u izgledu.
E sad, meni se malo vise svidja onaj koji si prvi postavio, ali sat ces ti da nosis, tako da bi trebalo da izaberes ono sto se tebi svidja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Totalno je nebitno kojeg ces uzeti.
Uzmi onog koji ti se vise svidja.Doduse,vise mi se svidja onaj prvi kojeg si postavio.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Evo još dva predloga:
Casio MTP-1215A-1A2
Casio MTP-1228D-1A
Svakako odaberi model koji se tebi najviše sviđa...
Probaj sat i vidi kako ti stoji... Tek ćeš tada moći da proceniš koji ti je najbolji.
Pozz!
Drago mi je da vam se vise svidja prvi, jer delim i ja takvo misljenje
Kako mi preporucujete da ga kupim, preko sajta ovog, ili da odem u neku (koju) prodavnicu?
I jos jedna stvar, svidja mi se i sa metalnom narukvicom, a jos vise sa koznom. Da li mogu da kupim koznu pored ove, pa da menjam u zavisnosti od prilika u kojima bih ga nosio? Koliko je tesko to samostalno promeniti?
Pozdrav svima, i hvala vam!
Evo radi lakse orijentacije, jedan isti sat, sa koznom narukvicom, metalnom, i na ruci:
Casio MTP-1314D-1A
MTP-1314L-8AVEF.jpg
MTP-1314D-1AV.jpg
14002_4.jpg
Kupi slobodno preko Sense sajta.Cenu placas kuriru kad ti donese sat.Pouzdani kvalitetan sajt.
Naravno da mozes da kupis i kais pa da menjas u zavisnosti od tvojih zelja i potreba.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Lorus The Blades RXN51CX9 ra, karra
a nešto od Lorusa blades serije malo iznad budžeta 60e
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi