Predlažem Casio MTP-1314D-1A.
Ima datum i zaštitu krunice.
Edit-Kaiš je lako zameniti i u kućnoj radinosti.
Poslednja ispravka: VLADAN P (25.1.2013. u 18:35)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Prosetaj malo Bulevarom od djeram pijace pa prema skupstini,maci ces par radnjiva gde ima casio satova u tom cenovnom rangu,i uopste nissu losi.pozzzz.
Samo da napomenem da taj model sata nema kuciste od nerdjajuceg celika, vec je samo poklopac od tog materijala. Kuciste je "ion plated".
Da li je to vazno, koliko, i sta to uopste znaci "ion plated"?
Ne bih znao to, ali evo da se pohvalim, od danas sam ponosni vlasnik casia mtp 1314d 1a Hvala vam svima puno na pomoci!
Zegarek, zegarki meskie, zegarki damskie Kielce MTP1314D1A.jpg
Poslednja ispravka: VLADAN P (30.1.2013. u 12:30) Razlog: Ubačena slika
Čestitam i da ga sa srećom nosiš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ih bre,nema na cemu! Za to i pre svega sluzi ovaj forum da,ako mozemo,pomognemo i damo smernice ljudima koji sat da kupe.
U zdravlju da ga nosis i da za koji mesec uzmes Casio Edifice jer sam siguran da ces zavoleti Casio.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Evo ja sam resio da se javim posle par meseci posedovanja Casia i imam samo reci hvale za njega! Odlican izbor sam napravio, sljaka do sad savrseno. Ne znam koliko sad ima smisla ova poruka, ali eto, ako neko bude citao ovu temu sa istim ili slicnim zahtevima i mogucnostima, mozda ce mu znaciti.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi