Suunto Core Lava Red
Suunto Core Light Black
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne znam... Cekacu da se zavrsi glasanje, cisto da vidim sta drugi misle i kako bi oni postupili. U svakom slucaju hvala ti puno!
It never gets easier,you just get better!
Ja glasao za crveni jer je jeftiniji 5000d. Nije malo, a funkcije su iste. Ako ces ga jos nositi samo po ''sumama i gorama'' sta te briga za izgled (Crni je lepsi, ali je totalno subjektivna stvar da li ti ta lepota vredi 5000d).
U vezi prakticnosti ovih satova - ne znam sta da ti kazem... Ne bih voleo da dodjem u situaciju da mi zivot od njih zavisi
Imao sam jeftini Canyon NavMaster koji je otprilike po tacnosti visinomera i kompasa bio jednak sa Casio PRT 40. Zao mi je sto nismo tada obavili pravo testiranje nego smo samo otrpilike to konstatovali. Ima jedan drugar Suunto Core pa cu videti da prvom prilikom organizujem uporedno testiranje Suunta, Casia PRT 40 i mog jeftinog Casia SWG 100... Ukoliko ovde uspem od nekoga da ''otmem'' jos neki model - testiracu i njega....Mozda sledece nedelje idem da se prosetam negde po nekoj planini pa cemo videti...Ne obecavam nista
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast i ja tako razmisljam, zato sam ga i uzeo danas oko 14h. Drugari izvinite sto nisam odmah postavio slike, ali bio sam previse zauzet! Zahvaljujem se svima na pomoci, a najvise clanu Rus_PA, bez kojeg ovo ne bi bilo moguce!
1.jpg2.jpg
3.jpg4.jpg
5.jpg6.jpg
8.jpg9.jpg
10.jpg11.jpg
12.jpg13.jpg
14.jpg15.jpg
Cestitam ti na kupovini, odlicno izlgeda.
Kad budes imao vremena, i kad ga budes istestirao, napisi nesto vise o njemu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus_PA, hvala ti puno! Hocu, naravno i jedva cekam da ga testiram!
Cestitam! Neka te dugo i verno sluzi!
Daj ga obavezno Serbu da ga zamrzne a onda skuva Aj' samnom na Rtanj sledece nedelje pa da testiramo
Evo kako je bilo NavMasteru na Rtnju oko Bozica 2010: _MG_8728.jpg _MG_8777.jpg
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala ti, nadam se da hoce.
Serbu mogu dati G-Shock na testiranje, ovaj novajlija nije za mucenje!
Joj Rtanj! Nemoj mi to govoriti i ovako sam se istrosio! Ne mogu da ti opisem koliko mi se ide! Zamisli, planina i jos testiranje satova, jednostavno ne moze bolje! Inace, slike su
Onda nekom drugom prilikom U principu, ove zimske setnjice nisu bas za testiranje, prtis sneg, bije vetar, gledas samo da izguras i da brzo sidjes... Na NavMasteru se vidi da je bilo -10, a sigurno je bilo i nesto hladnije (vesti su rekle da je bilo -14 ali dole, u gradu) jer on meri u rasponu od -10 do + 50 (ili tako nekako), dodas ''wind chill'' faktor i zakljucis da nije uputno skidati rukavice, pritiskati sitne dugmice i uporedjivati nekakva merenja
Bookmarks sajtovi