Sad sam preracunao, isplati mi se da ga uzmem kod nas sa gumenom (170 e).
Ali gde pronaci te narukvice koje si mi preporucio kod nas (obe su izuzetno lepe)??
Sad sam preracunao, isplati mi se da ga uzmem kod nas sa gumenom (170 e).
Ali gde pronaci te narukvice koje si mi preporucio kod nas (obe su izuzetno lepe)??
Poslednja ispravka: krstin (17.5.2012. u 12:54)
Kod nas ces ih tesko pronaci, povremeno se neke slicne pojave na domacim berzama, morao bi da ih narucis preko interneta. Ali, po mom misljenju, to je najbolja kombinacija, za 170e dobijas vrhunski sat, a kasnije, ako si u mogucstvu mozes i odmah, dokupis jednu od tih.
Pocetkom maja sam i ja kupio 007 i to 007J4 sto ce reci Made in Japan sa Seiko Oyster 22mm. Sat je stvarno odlican, kod mene je odstupanje +5 sekundi dnevno, star jednu godinu ali nije nosen. Evo par fotografija na Oysteru i na jeftinoj kozi. Slikano telefonom.
DSC00155.JPGDSC00165.JPGDSC00180.jpgDSC00120.jpgDSC00122.jpgDSC00164.JPG
vezba stvara majstora
Javio mi se upravo GIvan, koji mi je ponudio Seiko Oyster narukvicu. Mislim da ce pasti pazar i sata i narukvice. Samo jos malo da razmislim, posto sam na ideju o kupovini dosao sinoc u 1h
U cemu je razlika izmedju izmedju modela koji se zavrsava sa K i sa J.
Vidim da je sa J made in Japan, kao i da pise 21 jewels. Ima li jos neke razlike? Gde se pravi ovaj drugi?
Poslednja ispravka: krstin (17.5.2012. u 13:43)
Pa svi kazu da tehnicke razlike nema osim sto kod verzije J na ciferu pise Made in Japan. Pa ko to voli plati malo vise...
Takodje kazu da se svi prave u Kini.
Verzija mog sata ima ozneke dana u nedelji na engleskom jeziku i rimskim brojevima. Malo je ipak drugaciji od vecine...
Poslednja ispravka: GIvan (17.5.2012. u 13:48)
vezba stvara majstora
I mene privlaci to J ali stvarno nikad nisam cuo nijednu primedbu na ove proizvedene van japana.
Posle ove kupovine ne smem vise da gledam ovaj forum. Svaki put nadjem neki sat za kojim poludim
Da li se samo kućište i narukvica proizvode u Kini, ili???
Mišić M.
Pogledaj mog zeno-a sa 45 i 007 sa 41
IMG_0797.jpgIMG_0800.jpg
Ja sam ranije nosio NIGHTHAWK-a sa 42,5 i pošteno je izgledao veće ali toliko sam zadovoljan Seiko-m da ga danima nosim i sada mi smeta Zeno-ova veličina
ps narukvica na njemu je odličnaIMG_0808.jpg
Bookmarks sajtovi