Nema, ja sam ga narucio odavde: Bergeon 6767-F Spring Bar Tool Watch Tool - Bergeon Swiss Made Watchmakers Tools, Horotec Watchmakers Repair Tools, Screwdrivers, Consumables A kupio sam i ovaj veci viljuskasti nastavak, pa ih menjam po potrebi: Bergeon 6767-A Spring Bar Tool Spare 3mm Forks. Watch Tool - Bergeon Swiss Made Watchmakers Tools, Horotec Watchmakers Repair Tools, Screwdrivers, Consumables Mogu da se nadju i jeftiniji modeli, ali ovaj je stvarno odlican, i pokriva skoro sve moguce varijante skidanja narukvica-ima viljuskaste nastavke od 1mm i 3mm kao i pin koji se koristi kod Seiko Monstera.
Poslednja ispravka: vlada035 (22.5.2012. u 17:58)
Izgleda odlicno, ali je i cena dosta jaka. Ja cu probati da nadjem nesto jeftinije kod nas, sto ce biti dovoljno za amaterske potrebe.
Upoznajem se sa satom, a sutra kad dobije metalnu narukvicu sledi jedno predstavljanje sa slikama i videom
Ja u te svrhe koristim "Baku" alat koji je namenjen za popravku mobilnih telefona, jer sam još od ranije popravljao iste. Jeftin je i odličan...
IMAG0822.jpg IMAG0823.jpg IMAG0824.jpg
koji alat ćeš uzeti sve zavisi koliko ćeš se baviti satovima. Ako često mjenjaš remene uzmi si kvalitetniji alat,na kvaliteti pinceta, noža, ključa za otvaranje poklopca, ulja nemoj štediti. Ostali alati koje povremeno koristiš mogu biti slabije kvalitete.Negdje na forumu ima i slika osnovnog alata koji bi bilo dobro imati ako se iz hobija baviš satovima
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Čestitke za novi sat! Sa metalnom narukvicom, mislim da će izgledati još lepše. Kad malo ispratiš njegov rad javi kako se ponaša, koliko žuri, ili kasni, i naravno baci još neku fotografiju. Neka te dugo i tačno služi!
I ja posedujem potpuno amaterski alat, nekvalitetan, ali dovoljan da sam promenim bateriju, ili skratim, promenim, narukvicu. Koliko da za to ne idem kod sajdžije. Poz.
Alat.jpg
Mišić M.
Dobio je i svoje zvanicno predstavljanje:
Seiko SKX007K
Ljudi, hajde malo da ozivimo temu.
Naime, zelim da kupim ovaj prelepi Seiko SKX007,
Pa kupi ga...IMG-7644c1574c2cb351ee0d1a164166de98-V.jpeg
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ocigledno je da mi se post nije objavio u celosti tek sad vidim (mozda sam greskom nesto pritisnuo ali nema veze).
Dakle, zelim da kupim SKX007, medjutim imam nedoumicu oko skracenica koje se javljaju na kraju oznake modela poput K,K1,K2,J,itd. Da li to moze da utice na kvalitet sata, poreklo, ili mozda cak autenticnost istog?
Bio bih vam zahvalan ukoliko biste mi odgovorili na pitanje.
Bookmarks sajtovi