Koje predloge?
Koje predloge?
Uh, greška, to su opcije koji si sam izneo....izvinjenje....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nema problema
Ja bi u svakom slućaju narućio sat s kaišem od krokodila, nekako mi se doima dobra opcija. Volio bih, da bi mogao narućiti kaiš s onim metalnim taćkicama ( ne znam kako se kaže na srpskom, izvinite..), koje su na originalu, ali nema nijedan na kojem bi bile od titana, nego samo od ćelika.
Još jedna interesantna stvar - Steinhartu je trebalo 10 dana, da sat dođe na moju adresu u Sloveniji. Kad sam ga ja poslao natrag, bio je isporućen u taćno 26 sati..
Znam kakvo je opšte mišljenje o ovim satovima.. Da li su zaista tako loši? Nekako mi se dopada dizajn i dimenzija..
Invicta 6555 - Cronografo da uomo: Amazon.it: Orologi
Nisam imao drugog izbora, morao sam to da napravim, možda baš zbog loših kritika, to mi je omiljena fora Baš me briga ako pogine za tjedan dana, sat izgleda odlićno, obrada odlićna, stoji odlićno, malo je preteška, ali nisam neka princeza, da mi to smeta. Loše kritike dobrodošle, ali moram, da vam kažem, da morate prvo vidjeti sat uživo
DSC_0031-1.jpg
Ma,daj..šta te briga.Ti srećan-svi srećni.Problem je kad čovek kupi nešto iz neznanja.Ti si svesno kupio sat koji ti se dopada (znajući njegove prednosti i mane)i stvar je u redu.
Čestitam i nek je sa srećom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
U zdravlju da ga nosis, meni se dizajn svidja
Hvala Sat je 100% heavy metal Ploprof pored njega izgleda kao neki djećji satić. U kupovinu sam išao 100% svjesno, znam sve o njihovom customer serviceu i ostalim stvarima. Ali mi nije baš jasno u ćemu je problem oko završne obrade - sat je fenomenalan, i vjerujte mi - ja imam snažno razvijen osjećaj za detajl. Pakovanje i prezentacija samog sata su impresivni, crna masivna "leder" kutija s napisom Invicta reserve i unutrašnjost od crnog mekanog materiala ( ne znam kako se kaže na srpskom ), slovenski se kaže žamet, a na engleskom velvet Izuzetno zanimljivo je staklo, koje ima zaista snažan AR efekt i izgleda iz mnogih kuteva plavo ili ljubićasto, znaćajno snažnije nego na Omegi. Jedina "loša" strana je težina - Godzilla ima naime 400g Evo još jedne, ne najbolje, na ruci:
CSC_0021-1.jpg
Bookmarks sajtovi