U svakom slucaju ces ti taj da nosis i vazno ti je to da se on sam po sebi svidja...a da se svasta culo za njega jeste....
Sad za svaki sat se cuje ponesto....samo da to ponesto ne bude bas bas na tvom satu...
U zdravlju ga nosio i srecno...
U svakom slucaju ces ti taj da nosis i vazno ti je to da se on sam po sebi svidja...a da se svasta culo za njega jeste....
Sad za svaki sat se cuje ponesto....samo da to ponesto ne bude bas bas na tvom satu...
U zdravlju ga nosio i srecno...
next year at this time I'll be a millionaire
Zaista? Tako se može reći i na slovenskom Kad pišem na ovaj forum previše razbijam glavu i ponekad zaboravim najjednostavnije stvari..
@milan zmaj: I ja se nadam, da će biti sve OK. Taj sat me je već dugo mućio, tako da mi jednostavno treba to iskustvo..A imam i plan B - drugar, koji je danas pogledao sat, kaže, da će on odmah da ga kupi, ako odlućim, da mi ne odgovara, tako da nema problema
Pol kile sata na ruci!
Evo, Invicta još uvijek radi, sat je odlićan, na težinu navikneš za nekoliko dana. A juće sam dobio poštom novi Steinhart Nav B 47mm Unitas..i opet frka s Steinhartom..sat sam dobio na narukvici smeđe boje umijesto crne..ne znam koji jim je vrag..Da je na smeđoj narukvici na njihovoj stranici, tražio bih da mi je zamijene za crnu. Ne volim smeđu boju, jooooj..Opet mejlovi i ćekanje i..
400g Ja kod kuće imam čekić koji je manje težine
Šalu na stranu, u potpunosti se slažem sa imenjakom, najbitnije je da si ti srećan, da si svesno napravio taj izbor i da te sat dobro služi. Sve ostalo je nevažno.
Iskreno, možda sam i ja ponajviše kriv za loš imidž ovog brenda na ovom forumu. Imao sam loše iskustvo sa jednim Invicta modelom iz malo niže klase, ali sam siguran da to ne može biti pravilo kod svih njihovih satova. Ja uopšte ne sumnjam da je taj sat odličan kada to čujem od tebe. Ako bih to čuo od nekoga kome je to prvi sat, sigurno je da bih taj komentar uzeo sa rezervom, ovako mogu samo da kažem da 100% verujem u tvoje iskustvo sa tim satom.
Što se tiče Steinharta, žao mi je što to čujem, ali gledaj to sa svetlije strane, zamisli da ne živiš u Evropskoj Uniji koliko bi taj proces onda bio komplikovaniji. Ovako, samo se opusti, ionako imaš dovoljno satova koje možeš da nosiš u medjuvremenu
Sad htedoh da zaustim, da ja obožavam teške satove, te mi onda pade na pamet , da volim i one lagane i srednje teške i titaniumske, čelične ,plastične....... ...ali uistinu mi ne bi smetala težina te Invicte (Godjile)
Ne bi, vjeruj mi. Zanimljivo je i to, da u životu nisam primio toliko komplimenta za nijedan sat, koliko za ovaj od Invicte I zaista je dobro napravljen, malo osjetljiv na satiniranim djelovima narukvice, ali ništa ozbiljno. I težina zaista nije problem kad navikneš na nju.
Steinhartu sam napisao mail i sad nema druge nego da ćekam, jer kod njih to malo duže potraje. Nestrpljiv sam, jer sam već ćekao 7 dana na sat i sad bi ga nosio, a ne možem...Ali napravljen je fantastićno, zaista nevjerovatno za te pare. Imam manji problem, jer ne znam kako se navija kako treba. Navio sam ga juće oko četvrte popodne i nije izdržao do osam ujutro ( 14 sati ). Brine me, da ga ne navijem previše i nešto slomim unutra..Okrenuo sam krunicu oko 25 puta. I evo jedne brzinske fotografije:
DSC_0040-1.jpg
Poslednja ispravka: therion (2.6.2012. u 21:36)
-hhmmmm, ako je i crna ista narukvica (iste kože) kao i ova braon, ja je nebi ni uzimao. Na taj sat (Steinhart) bi izuzetno dobro legla ona "odrpana" crna masivna narukvica...
therion - svaka cast za Steinharta i nemoj da se nerviras previse , ja sam za svaki svoj sat porucen netom cekao mnogo duze...
Sto se tice kaisa - ovaj tvoj mu stvarno ne lezi bas najbolje, mada sam ja razmisljao da porucim bas takvog od Steinharta, za svog braon Hamiltona. BTW - Steinhartu kaiseve pravi Rios, koji je inace zaista odlican.
No time to lose
Bookmarks sajtovi