Ja ću samo da potvrdim ovo što je Jole777 rekao.
Ja ću samo da potvrdim ovo što je Jole777 rekao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Taj Steinhart ti je definitivno najbolji izbor!
Mislim da ce ti biti interesantno da pogledas ovu temu:
Sat Steinhart Triton 100atm
jole777 kaže:
Sto duze gledam taj 30atm sve vise mi se svidja.
Neces pogresiti sa steinhart-om, i ja imam jednog -ovaj iz potpisa
Nikad nisam razmišljao o ovakvim markama ( mikrobrendovima ) satova, a internet radi ćuda s ljudskom percepcijom, a pogotovo i vaš forum! Odlućujem između tri kandidata: Citizen AS4020-36E, Citizen Aqualand BJ2111-01E i Steinhart Tritona. Steinhart je najskuplji, ali automatik i za te pare BEST BUY. Vrlo mi se dopada na ćelićnom kaišu, ali kao što izgleda mogu da ga dobijem samo na kožnoj narukvici. Šta kažete-može Steihart da konkurira Citizenu po kvaliteti?
Dobar je taj Nav B-uhr ali me previše podsjeća na IWC Big pilot's watch. A vjerujem, da je vrlo slićne kvalitete za 15 puta manje para Sviđa mi se, da mikrobrendovi poput Steinharta pokazuju velikim, pa i potrošaćima, da se može nešto odlićno napraviti i za takve pare!
Ti si u odlicnoj poziciji jer vec imas vrh diver ponude, a uz to i pravu legendu od sata - Ploprofa.
Bez ikakvog oklijevanja se mozes odluciti za bilo koji mikrobrand (koji nesto vrijedi-Steinhart je definitivno jedan od njih) i uzivati u njima.
Posto vidim da te diveri najvise zanimaju ako zelis mozda najkvalitetniji mikro brand za divere pogledaj Zixen modele. Nova zvijezda u usponu je Aquadive koji se moze pohvaliti i njemackom proizvodnjom kucista i meni najdrazim vintage dizajnom a la Benthos. Ali oba su i dosta skupa. Tu je vec konkurencija bolji Seiko modeli itd..
Od ostalih baci oko na Helson (izuzetna korisnicka podrska, moram ga pohvaliti), Deep Blue, Halios, polovne Squalo i Doxa modele itd.
No tesko ces naci jeftinije, a kvalitetnije od spomenutog Tritona kojeg je ipak lakse nabaviti.
Ako te fliegeri zanimaju moja preporuka su polovne Stowe.
Jao, noćas nema spavanja Već sam nekoliko sati na internetu tražeći informacije i ideje, i moram da kažem, da je taj forum najbolji od svih! Imam manjih problema kad trebam nešto da napišem, ne mogu da se izrazim kao što bih htio zbog jezikovne bariere, ali nema veze, vredi uložiti malo više energije, satovi mi puno znaće i veoma mi je drago, da sam vas pronašao. U pravo si, najviše volim divere, dopada mi se forma, a najviše takvih bez kronografa, volim promatrati veliku sekundnu kazaljku kako se pomiće Mogao bi kupiti neki Breitling ili barem Oris, ali ne vidim neki izazov u tome. Više volim nepoznate stvari, kojih ovde kod nas nema i nitko nema pojma šta imam na ruci. Ali tražim i kvalitet i Steinhart izgleda da ima sve što mi treba. Idem sad da proverim i ostale satove iz gornjeg posta, da mogu konaćno nešto da narućim. Hvala vam puno svima.
Ovaj mi izgleda nekako poznat
Sharkmaster - Helson Watches
Ne znam u kom cenovnom razredu tražiš sat, ali ako tražiš nešto što nema svako, a da ima diver look, možeš da pogledaš i ARCHIMEDE SportTaucher ili ARCHIMEDE SportTaucher M
ili za malo više para Sportuhren - STOWA GmbH & Co.KG
ili za još malo više para Sinn Uhren: Modell U1
ili za još malo više para 1000M Dive Watch | UTS 1000M V2 Professional Diver
Nisu toliko popularni proizvođači, a dobiješ proveren kvalitet.