Strana 9 od 15 PrvaPrva ... 5678910111213 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 81 do 90 od ukupno 141
Like Tree96Likes

tema: Ne znam kako dalje..

Stariji član Avatar korisnika therion
    Član od
    15.9.2011.
    Lajkovi
    12963
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Ne znam kako dalje..

Nova vremena, stari problemi :-) Ecozilla je konaćno prodata, dobar sat, ali moram da priznajem, da sam se više radovao prodaje nego kupnje I tako se traži novi gral..U poslednje vreme me izuzetno fasciniraju nemaćki brendovi i tako sam nakon dugotrajnog traženja zreducirao izbor na 4 sata. Još uvijek me nervira Steinhart Triton 100ATM DLC, obićni Triton, NavB Flieger:

STEINHART Nav B-watch stainless steel | Toptime.sk

i poslednjih nekoliko dana Laco Einsatz uhr, poznata i kao Squad Ninja:

Laco Squad watch black | Toptime.sk

Kakav je kvalitet Laco satova? Kod ovog me brine, da ne bude nekomfortan kao Ecozilla i previše lagan, naime volim teške satove kao što je Ploprof. PVD nije baš nešto, a? DLC mi se doima znaćajno bolja ideja..Pomozite mi ljudi, ja ne znam kako dalje

Član od
    15.9.2011.
    Lajkovi
    12963
    Reputacioni uticaj
    19

Juće je nakon 11 dana i velikih borbi s Steinhartom konaćno stigao moj novi Triton 30 ATM. Oduševljenje me me brzo prošlo kad sam otvorio kutiju, sat nije po mom ukusu, izgleda dosadno i prazno. Završna obrada je odlićna i sve, ali nikako da se naviknem na kombinaciju boja. Na fotografijama izgleda nerealno..Ta siva boja brojćanika ga ubija. Žao mi je, da sam ikad kupio Ploprof, jer mi je pomaknuo benchmark iznad oblaka i sad mi še ništa pristupačno više ne sviđa..Mislim, da ću ga u ponedeljak vratiti.DSC_0613-1.jpg
    milan zmaj and bt321 like this.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

Cestitam ti na satu,da ga u zdavlju nosis i da ti se svakim danom sve vise svidja. Cestam..ipak je vredelo cekati

ali tek sad vidim da ces ga mozda vratiti,naravno ako nisi zadovoljan vrati ga..ali lepo izgleda..
    Poslednja ispravka: milan zmaj (14.4.2012. u 10:55)

next year at this time I'll be a millionaire

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Razmisli da li ćeš ga vratiti. Probaj da ga nosiš nekoliko dana i da vidiš koliko ćeš se navići. Na osnovu slike sat deluje veoma lepo, a proizvođač je poznat po kvalitetnim satovima. Možda je samo potrebno neko vreme da se navikneš, ali to ćeš sam najbolje znati.

U svakom slučaju - razmisli.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Član od
    15.9.2011.
    Lajkovi
    12963
    Reputacioni uticaj
    19

Ali da ga vidite uživo..užas..razmišljam da nabavim kaiš Gunny Caitlin 4 zbog kontrasta u bojama, na ovom gumenom izgleda nenormalno dosadno i da ga možda ipak zadržim. Sad sam probao i kako izgleda u tami i moram da kažem, da ga Ecozilla i Ploprof pojedu za dorućak, ali boja luminacije nije loša, više plava nego zelena. Problem je u tome, da je kaiš tako dugaćak, da bi ga mogao staviti oko noge i tako ne mogu da je isprobam. U kutiji je i upozorenje, da treba ostaviti folije na satu i tako ga ne mogu ni staviti na ruku ako ga želim vratiti. Malo mi je žao,da nisam uzeo Flieger Nav-B, pre par godina sam imao i voleo IWC Big Pilot's watch i majmun sam je prodao kad su mi trebale pare..
    To je taj Gunny Caitlin 4, mislim, da bi baš dobro stajala na Triton i udahnula malo života u njegovu sivinu

img1793v.jpg
    vladas likes this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

Therion
    Nezgodna situacija.
    Ako ti se sat ne svidi u prvih pola sata-teško da će ikada.
    Kaiš koji si predložio bi svakako promenio opšti utisak.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Mislim da je Vladan u pravu, a i tesko je poredi Triton 30 ATM sa Ploprof, nisu ni cenovno ni po drugim stvarima satovi istog ranga.

Član od
    15.9.2011.
    Lajkovi
    12963
    Reputacioni uticaj
    19

Mislim, da ste u pravu. Kad sam prvi put video Ploprof, znao sam u istom momentu, da je to to. A Triton više gledam, manje mi se dopada..Pod nekim kutovima je OK, a pod mnogima nije..Gledat ću u njega dan dva, pa da vidim..Evo još par fotografija:

DSC_0617-1.jpgDSC_0616-1.jpg

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Moram priznati da se meni sat uopste ne svidja.Ali po meni tu je jedan drugi problem.Kada sam kupovao sat,ako nisam imao prilike da ga vidim uzivo,onda sam po netu trazio sve moguce slike (ali ne one reklamne,obradjene,vec iskljucivo ljudi koji imaju takav sat,pa postavljaju slike na forumima).kao i video klipove,ne bi li dobio sto realniju sliku o nekom satu.Kada sam kupovao Skyhawk,dok nisam odgledao video na Youtube-u,nisam bio siguran da li cu ga uzeti.Naravno da dok sat ne vidis uzivo,nije to to,ali kad se ne moze drugacije,onda ovako,kako sam rekao. Zato me cudi da si ga uzeo,jer ja ako primetim neku sitnicu koja mi ne odgovara ili nesto vece,tesko da se odlucujem za kupovinu.
    U tvom slucaju,mi se cini da si bas tesko razocaran,ali mi nije jasno kako to nisi video pre nego sto si ga kupio,jer si sigurno pajao po netu i trazio informacije.
    Sto kaze VladanP,ako ti se ne svidi odmah,tesko da ce se nesto promeniti stavljanjem novog kajsa,jer ipak je on manje bitan u celoj prici.Gledaces sat,a ne kajs,zar ne?

Član
    Član od
    21.1.2009.
    Lajkovi
    85
    Reputacioni uticaj
    17

Mnogo je zeznuto kupovati sat bez da se vidi uzivo. Ali mnogo zeznuto. A ako vec mora, onda iskljucivo slike sa zgloba.

Strana 9 od 15 PrvaPrva ... 5678910111213 ... PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Kako slikate satove?
    By RUS in forum Opšti forum
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 31.1.2011., 22:09
  2. Kako kupiti sat na Jomadeals,com
    By spop in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 31.1.2010., 2:21
  3. kako da...
    By gorro in forum Opšti forum