Možda ovako nešto, mada su ovo više "military" satovi:
Možda ovako nešto, mada su ovo više "military" satovi:
Poslednja ispravka: Misko81 (20.5.2011. u 22:35)
Neki od Aristo modela bi se uklopili u tvoj budzet. Satovi ovog proizvodjaca su prilicno korektni,neces pogresiti.
Aristo Watches - High Quality German Design
Baci pogled i na ovaj link,tu su samo pilotski
Pilot Watches
Ukoliko nisi "gadljiv" na Ruske modele,pogledaj sta nudi Aviator,npr.
http://www.vostok-uhren.de/
gledao sam i stavljao na ruku vodstok satove i mogu vam reci da su odlicni i da vredi svaki dinar makar sto se tice spoljasnjeg izgleda.
a ima nekih sa Eta mehanizmom...
i to je bas taj budzet oko 18000 i na rate
Eto Olivere mislim da je to dobra investicija
next year at this time I'll be a millionaire
da ne otvaram novu temu da pitam ovde:
svidja mi se ovaj sat:
Aristo Fliegeruhr / Quarzuhr - Messerschmitt ME 262-40 262-40 / Markenuhren und Schmuck | uhrbox.de - Uhrenshop
pa neko ko se razume malo bolje da mi kaze sta misli o ovom satu i da li u ovom cenovnom rangu mogu naci nesto bolje, kvalitetnije, lepse...!? verovatno da automatik ne mogu naci za ovaj novac!
Pa, moze i automatik, sa Miyotom 8215 - Ticino.
Trenutno su out of stock, ali ako ti se svidjaju, vredi sacekati ili, jos bolje, pisati Tomu Scolluciju preko WUS-a i raspitati se o svemu (obicno i cenu spusti malo ). A posto imam jedan Ticino, mogu toplo da preporucim... !
jole777 kaže:
znam, vidjao sam vec tvoj opis, ali mi se ne svidja sto nema datum, a druga stvar je (mozda ne tako vazna ali meni se izuzetno svideo taj detalj) crvena sekundara kod Messerschmitt-a
^ ok, razumem, i sam sam trazio svojevremeno pilotski sat s datumom, ali sam shvatio da ne smeta sto ga nema.
meni se, s druge strane, narocito svidja sto ova dva nova ticinova modela predstavljaju odlican homage b-uhr satovima, sa plavim ivicama kazaljki, centralnom sekundarom i brojcanikom bez ikakvih obelezja - najvernije originalnom izgledu. naravno, ko voli b-uhr.
jole777 kaže:
svi nesto razmisljamo sta bi mogli Oliveru a njega nema niti ce da nesto uzme hehehehehe )))
next year at this time I'll be a millionaire
Milanče,
meni se sviđa ovaj design http://www.longislandwatch.com/image...to/3H114-1.jpg
42mm, ‚100m WR, safirno staklo i Quartz, po mogućnosti metalna narukvica.
Ako neko ima neku kombnaciju neka javi...
Jel ima neki avijatičarski sa datumom?
Bookmarks sajtovi