Znaci satic do 200eur a da lici na ovu Omegicu!
http://www.omegawatches.com/gents/se...meter/28035237
Znaci satic do 200eur a da lici na ovu Omegicu!
http://www.omegawatches.com/gents/se...meter/28035237
verovatno ce ti neko dati predlog sa necim sto vise lici, ali mene je podsetio na ovo, bar brojcanik
officerswatchSM8.jpg
dobar je sat, a i u budzet se uklapa... info
jole777 kaže:
Bernhardt Officer watch bi bio odličan izbor, ako ti ne smeta malo veći prečnik. Druga opcija ti je RLT16 sa cenom od nekih 150 funti.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
A kako vam se ovaj satic cini!?
Nisi naveo ništa od teh.karakteristika koje bi voleo da sat poseduje. Candino deluje ok, možda je čak i najlepši poredeći ova tri sata a ako ti se uklapa u budžet verovatno i da predstavlja najbolju kupovinu.
Postavi neke najosnovnije tehničke karakteristike za ovaj Candino kako bi mogli da ih uporedimo. Recimo, Bernhardt ima prečnik kućišta od 44mm, safirno staklo, ne dekorisani Unitas 6497-1 mehanizam... RLT dolazi sa kućištem od 40mm, ETA 2824-2 mehanizmom i mineralnim staklom i obzirom na prečnik deluje kao prikladnije rešenje za sat za svečanije prilike.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
C4458/3
- ETA 2824-2 automatic movement
- Date at 3 o’clock
- Sapphire glass
- Stainless steel case 316L, diameter 42.5mm
- Open case back
- Genuine leather strap with pin buckle
- Water-resistant to 10 ATM (100 m)
Samo sto nisam cenu provalio!
Inace mi nije bitno da sat bude automatik!
Raso, Candino ti prestavlja zaista dobru kupovinu. Pogledaj u Bomar par Citizena i Romanson u tom cenovnom rangu kada ti mehanizmi ne igraju ulogu, ima dobrih kvarcnih satova.
Ovaj Candino ima odlične karakteristike i ako ti se uklopi u budžet, kupi ga.
Možda da razmisliš i o Tissot prc200, ali o običnoj verziji?
http://www.svetsatova.com/forum/show...3373#post13373
Malo je skuplji i mehanizam je kvarcni, ali sat lepo izgleda.
Ili možda OrientStar WZ0091ER? Opet, malo skuplji ali mislim da vredi razmisliti o njemu.
Automatic
+25~-15seconds/day
21jewels.
SS case and bracelet
Hardlex
10 bar water resistance
more than 40hours power reserved
Skelton back
weight 116g
thick 13.8mm
diameter 36mm
lug width 20mm
Tissot je babaroga al te PRC serije ne bi mogao nositi na ruci samo zbog tog PRC!!! Suvise smesnih asocijacija mi pada na pamet a ja satove shvatam vrlo ozbiljno!!
off topic
I ja sam imao problema sa natpisom Khaki na Khaki Field Chrono Hamiltonu
No time to lose
Bookmarks sajtovi