Mislio sam da sam odlucio koji sat zelim, ali nazalost, umesala su se jos dva i sad mi prave probleme ... godinu dana posle kupovine prvog sata (Hamilton Jazzmaster Maestro) sa kojim sam prezadovoljan, resio sam da opet kupim "jedini" sat.
Na osnovu toga sam izabrao Tudor Pelagos LHD. Titanium, check. Inhouse, check. Vrhunska narukvica, check. Cena, korektna.
I nekako svratim prvo u Nusicevu, probam Zenith El Primero Tricolor 42mm i upadnem u problem.
Tudor Pelagos LHD hladan i jasan, sve ono sto treba da bude. Nabacis na ruku i ne razmisljas. Nema tu mnogo emocija, proracunata kupovina, jasna vrednost.
Zenith El Primero Tricolor 42mm 36000 vph, poezija i emocija. Susta suprotnost. Sto ga vise gledas, sve ga vise volis. Ne nabacuje se na ruku, vec se nezno stavlja. Pazis ga i mazis ...
I na sve to, u pricu moze da upadne i Rolex Explorer II Polar sa oglasa, verovatno su ga svi videli do sada. Moj dream watch. Nisam ga probao nikad do sad. Siguran sam da je isto tako hladan i bez emocija. Ali je to Rolex koji prkosi standardnim popularnim modelima koje svi vole.
Sta ciniti?
Hvala unapred na savetima
Bookmarks sajtovi