Na forumu imamo crni i plavi Mako. Pa ti uzmi Mako sa Pepsi bezelom, da popunimo kolekciju
Inače, Mako je kod mene na ruci svakodnevno evo skoro 10 meseci i ja sam zadovoljan.
Na forumu imamo crni i plavi Mako. Pa ti uzmi Mako sa Pepsi bezelom, da popunimo kolekciju
Inače, Mako je kod mene na ruci svakodnevno evo skoro 10 meseci i ja sam zadovoljan.
Slazem se sa sky-om, najveca nedoumica kod maka je koji je lepsi, crni ili plavi. Ja sam imao crni, a zeleo plavi. Prodao ga sa namerom da pazarim plavi i kao sto obicno biva ako to ne uradis isti dan kada ti pare dodje na ruke...
Dobar sat, jako precizni, tacniji je od seika, bar je kod mene bio, ali sam dosta citao o tome da je osetljiviji od seikovih mehanizama. Ne smes da ga teras po dzombe, sto neko rece u nekoj drugoj temi, vec
sve u svemu, odlicna kupovina
Hvala skydiver hvala vlajo
Ako ti je vremenska preciznost jako bitna uzmi digitalac.....predloženi satovi imaju određena ne mnogo velika odstupanja koja variraju od primerka do primerka ali to i nije rang satova gde ima kandidata za COSC Samo sam naveo da je Monster kvalitetnije izrade a čini se i duže garancije a i SKX007 je imao da se nabavi po relativno pristupačnoj ceni. Što se mehanizama tiče to su uglavnom radni konji, sumnjam da ima velike razlike....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Meni se ovaj sat svidja puno, ali ovaj sat hoce moj brat da kupi a ja nisam znao sta da mu kazes posto je orient za mene nepoznanica. On nema mehanicki sat, a i nije mu tolika preciznost ni potrebna, bitno je da je mehanizam pouzdan sto vidim iz vasih komentara da jeste Dvoumi se izmedju orienta ovog i citizena eco-drive, pa cu vam javiti odluku
Hvala jos jednom
ja sam skoro nabavio jedan orient i mogu ti reci da sam bas zadovoljan
Ipak se odlucio za Citizen, sta ce kad je pod mojim uticajem Evo i slika , bolje ovde da kacim nego u moju galeriju , mada cu ga povremno nositi Hvala vam jos jednom za odgovore
Citizen 1.jpg citizen 2.jpg Citizen 4.jpg Citzen.jpg
Citizen BM6835-58E
lep je sat.nema tu greske izmedju ova dva svaki je dobar na svoj nacin.
Slazem se jagose, ja da sam uzimao uzeo bi orient, zbog mehanizma zato sto vec imam eko-drive, njega je privukao bas eco-drive , a sat je odlican bas mi se svidja
Bookmarks sajtovi