E,da.Razlika izmedju Orient Maka i Orient Raya je samo 20 e.
E,da.Razlika izmedju Orient Maka i Orient Raya je samo 20 e.
Taj Ray se i meni mnogo sviđa, mislim da je Sky i objasnio sve njegove novine i prednosti....odličan sat, pogotovo kad se uzme u obzir odnos cena/kvalitet.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Daću i ja glas za Orient, jer dobijaš sigurno dobar kvalitet za smešne pare u odnosu na to šta ti stiže u kutiji. Nemam ni jednu lošu reč za J Springs, kupio sam ženi jedan i radi savršeno, ali u ovoj situaciji i sa ovim izborom, ipak Orient.
Samo, mislim da na Creation Watches možeš da dobiješ mnooooogo bolju cenu od tih 170, a pouzdani su i ljubazni, ja sam naručivao svoj Orient GMT/Excursionist od njih.
i moj glas za orient......
..mako, mako, mako, mako,mako.... i naravno, dobro dosao na forum!!!
Poslednja ispravka: anbeast (23.11.2012. u 9:47)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Steta, razgrabilo se izgleda jeste skuplji $224 na ebay ali vredi.
Bookmarks sajtovi