Najpre pozdrav od novog clana. Za pocetak nekoliko pitanja.
Budzet za kupovinu je 250 evra. Voleo bih da bude automatik, datum (ne i dan). Do sada sam gledao sledece modele
- Seiko samurai (crni ili beli) - ovo bi u stvari bilo ono sto mi treba ali se ne proizvodi nekoliko godina. Zna li mozda neko za online-prodavca koji ga jos ima u ponudi? Trazio sam ali za sad mrka kapa. E-bay otpada jer nemam paypal.
- 007 i monster - ne svidja mi se cifer kod cudovista. 007 je lepsi ali dani... mozda da su day i date bela slova na crnoj podlozi.
- glavni kandidati su srp043 i crno-crveni stargate (procalo se danas o njemu na drugom topicu). Stargate ima dane ali na nekim slikama vidim da su dani u nedelji obelezeni engleskim skracenicama ali i rimskim brojevima sto je meni super Sad mene interesuje da li svi stargejti imaju kombinaciju engleski - rimski brojevi ili samo neki? srp043 na slikama deluje masivno, mozda i previse. I ne izgleda bas lepo sa nato remenom (20 mm lug-lug).
Inace spork ima super cifer, date only i to na 4h :p Ali je i oko 50 evra skuplji.
- Ima li mozda jos neki model koji sam propustio? Od kvarcnih sam gledao BFK ali je OGROMAN, citizen bn0000 nije los, bn0085 je lep ali ogroman...
A da, sumo je :p ali probija moj budzet
Bookmarks sajtovi