viper kaže:
Hteo bih samo jos da dodam nesto u vezi sector satova,iz mog licnog iskustva.Posedujem 2 kom u kolekciji,i smatram da su modeli od pre 10-tak godina mnogo kvalitetniji,nego sadasnji modeli Sectora.Jedan od modela koji posedujem je sector 255,za 10 godina koliko sada ima,nemam apsolutno nijedu zamerku na njegov rad,bateriju sam samo jednom promenio,bio je u slanoj,slatkoj vodi,pesak,blato,izlagao sam ga suncu,pa skok u more,ukljucivao chronograf pod vodom,a nema krunicu na navijanje,i nikad nista.Citao sam svakojake textove da se mora ohladiti,pre ulaska u vodu,ovaj sat nije nista dobio od toga sto je trebalo(redovan servis,ciscenje,hladenje pred kupanje...),a on i dalje radi i izgleda kao nov,nema nijednu ogrebotinu na staklu(saphir-cristal),a i kuciste i narukvica su zaista odlicnog kvaliteta.Drugi model je Sector 290,i nije ni upola kvalitetan kao onaj prvi,iako ima veci oznaku,i nikad se nebi usudio da ga izlazem svemu sto je prosao onaj 255,jer bi verovatno crko davno.Istina taj 255 mi je jedan od prvih kvalitetnijih satova,i tada apsolutno nisam imao pojma sta je bitno kod odrzavanja i kupovine satova,zahvaljujuci ovom forumu i nasim,a i stranim casopisima,znam puno vise,i dalje ucim.Bitno je da taj 255 i dalje radi,i bukvalno je neunistiv...
Bookmarks sajtovi