..ima
Promaster Navy
..ima
Promaster Navy
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ima ima i to je i kvalitetniji sat ali nije toliko versatilan, teže ide na eleganci kombinaciju
sent from my Gant fashionphone
Sustina je u tome da je fabricki sve poravnato, a problem je u nedovoljnom pomeranju ruke pa se opruga ne navije koliko je potrebno nego sat stane u toku noci.
Citizen koji je Hadzi pomenuo je isto dobar predlog.
Ukoliko je plan kupiti SKX007 i doplatiti za metalnu narukvicu bolje je za taj novac kupiti novi Seiko Stargate.
Bas sam celi jedan dan ih uporedjivao,cinjenica je da je Citizen sa mnogo vise detalja uradjen i na prvu loptu mi je delovao lepse ali kada se bolje zagleda svi ti detalji nekako doprinose da se nista ne istice (Govorim ovo iz mog ugla) dok sa druge strane Seikov odmereniji dizajn mi je pun pogodak i deluje mi luksuznije zbog toga.
Planiram ga nositi na gumenoj/koznoj i na nato narukvici a vremenom dok skupim novac kupiti neku luksuznu metalnu narukvicu jer mislim da na njegovoj originalnoj ili na nekoj slicnoj ga nema smisla nositi jer je kuciste za klasu a mozda i dve ispred narukvice.
Mogucnost mehanickog navijanja je jedan veliki plus za Citizen ali i dalje mislim da je Seiko bolja kupovina.
Za sve se slažem. Ma ako ćeš samo jedan sat u životu (mada to nam je realno horor) - Submariner ili skx007
citizen ny kvarc mehanika bez dileme po meni
Petre, a šta znači versatilan, ostao mi leksikon imenjaka kući, a glava tabula rasa hehe
Ne znam, ja sam glupi zubar
zahvaljujem :-)
Bookmarks sajtovi