Blue jeans- check
White shirt-check
Hamilton-
Blue jeans- check
White shirt-check
Hamilton-
E j...š ti onu,koja te bira po satu,koji nosiš.
To znači da će riba da me ostavi,ako vidi nekog sa lepšim satom? Ha,ha,ha,nisam
čuo veću glupost.Sve je to stvar ukusa.Ja Tag ne bih nikad uzeo i da mi ga neko džabe da,ali to ne znači da je on loš,nego jednostavno meni se više sviđa stil i izgled Longines satova.
To je isto kao kad bih ja pričao i ubeđivao ljude da su crnokose devojke lepše i bolje,samo zato što je to moj ukus.Pa jel to onda znači da su sve plavuše loše? Naravo da ne.To je samo moj ukus i on ne mora da bude merodavan.
Ne mogu ja da pljujem po nekom brendu satova,samo zato što mi se ne sviđa.
Done opusti se, nije koleginica napisala poruku pod zakletvom.
hvala momci!!!!! Komentar je zaista bio najiskreniji, prema faktorma koji su dati a odlucuju kupovinu.
Nisam mislio ništa loše.Ti si samo iznela svoje mišljenje i to cenim,a ja sam izneo svoje mišljenje.
Neradimispejbarodjednom.
Nisi ti prijatelju dobro procitao tekst, nemoj se odmah zestiti. Ja nigde u tekstu nisam rekla da zene biraju muskarce po satovima. Niti je ovaj forum mesto ged bi mogli pricati o tome kako zene biraju muskarce. Ja sam govorila nesto sasvim drugo, a ti jednostavno to nisi razumeo.
..Uh dobro je....jedva nadjoh jednog Hamija na vinderu....sad' u akciju
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ha,ha,ha,pa ne žestim se,nema razloga.Samo iznosim svoje mišljenje,ali izgleda da si ti moje reči protumačila tako,da to izgleda da se žestim. Nema veze.Evo ja imam Longines,jel sad uredu???
Ma Alberto, pratim ja tvoje satove, i svi mi se svidjaju, ali ostavila sam komentar sa jednog stanovista, sto sam na pocetku teksta i naglasila. Nigde u tekstu nisam pominjala kako zene biraju muskarce, nigde u tekstu nisam popljuvala ni jednu marku sata, komentarisala sam samo postavljene primere. Problem je sto je tvoj deo komentara "nisam cuo vecu glupost" direktna i nepotrebna uvreda. Jer postoji hiljadu elegantnijih nacina da se s nekim ne slozis, mogao si napisati svoje neslaganje na bilo koji drugi nacin, u svakom slucaju primereniji, ali...
Ma kakav Longi,kakav Tag? Jednog Heuer-a 1550 bi tako rado posedovao...
Heuer-1550-Chronograph.jpg
...i biram koju ja hocu
Bookmarks sajtovi