POMOĆ PRIJATELJA
Pre dva dana naručio sam,
SEIKO 5 SPORT 200M MAP METER DIVER SKZ231K1
Dogovor za cenu sata je bio oko 300€. Samim tim što bih uz njega kupio i čeličnu indentičnu narukvicu ali u boji kućišta da ne bi imao broblema sa grebanjem postojeće. Da bi me danas pozvali da kaparišem sat ali naravno sa novom cenom, sat bi me koštao 400€ i stigao bi u Julu!
Mislim da je sa tom cenom sat preskup?!
Naravno, vratim se staroj ljubavlju CITIZEN Chrono radio controlled ali sada ne mogu da izdvojim 500€.
Dobro se zagledam u Citizen Promaster Sky Eco Drive NightHawk Pilot, sat je savršen,
tako dobra izrada kućišta, fenomenalna narukvica, težina savršena kao i njegova cena, 300€!
Ali sam trenutno zagrejan za automatike!!!
U istom cenovnom rangu pogledam i Certina satove,
DS PODIUM 536.7129.42.69
ETA kvarcni mehanizam, safirno staklo, težak za ruku. Citizen mi je daleko lakši, iskreno lepši i bolji, a oba su kvarcna sata!
Uhvati me inat i sebi obezbedim kontakte u Nemačkoj i Švajcarskoj, pare bi kao i sat išle preko prijatelja tako da bi samo glavnicu platio sata.
Meni su sada potrbne preporuke satova koje bi mogle da se kupe u Švajcarskoj i Nemačkoj u cenovnom rangu 300-350€. Prednost dajem mehaničkim i automatskim satovima koji nisu suviše klasični u svom izgledu.
Za kvarcne satove tu je Citizen Promaster Sky Eco Drive NightHawk Pilot, osim naravno ako postoji nešto bolje u tom cenovnom rangu, 300-350€?
Unapred hvala, pozdrav!
Bookmarks sajtovi