Pozdrav svima,
kao prvo moram da pohvalim sajt i forum! Za mesec dana pasivnog članstva koje se svodilo na čitanje sadržaja sajta, drago mi je što sam dosta toga naučio o satovima. A sve je počelo tako što sam potražio na netu da vidim šta od satova mogu da kupim za €300...
Elem, diplomiram uskoro i želim da sebe častim jednim satom! Budžet mi je €300 i planiram da kupim neki chronograph. Pogledao sam celokupnu ponudu u Nišu, za koju mogu da kažem da me je pozitivno iznenadila – svi uvoznici ili imaju svog zastupnika ili svoje radnje, i baš mi se dopada Certina DS Podium C536.7029.42.65. Evo slike i specifikacija:
Movement: Quartz Swiss Made
Functions: hour, minute, second, date, day,
60-seconds counter, 30 minutes counter, 1/10 seconds counter, Tachymeter, Stop/Start, ADD-/ SPLIT-Function, 12h counter
Specials: DS-Concept (Double Security):
an extreme shock resistance to scratches impact,
an ultra-resistant sapphire crystal,
a gasket inside the crown and a gasket around the winding stem guaranteeing the water resistance of the watch even when the crown is pulled out,
a reinforced case back
Crystal: Sapphire crystal with antireflexing
Case diameter: 40,0 mm
Case thickness: 11,0 mm
Weight: 75g
Waterproof: 10 ATM (100 Meter)
Case material: 316L Solid Stainless Steel,
PVD
Strap: high-grade genuine leather strap,
Length max.: 23,0 cm
Clasp: Deployment Clasp
Cena sata u Nišu je 30,500 din. Inače, Chronostime daje popust od 13% svakog 13. u mesecu, a ujedno imam i mogućnost povraćaja PDV-a , tako da će na kraju sat koštati nekih 22,500 din (≈€240). Cene na netu za ovaj sat se kreću od €265 (sa popustom), tako da mislim da je cena više nego OK. Kako i da je, interesuje me vaše mišljenje o tome da li je ovaj sat dobra kupovina i šta biste mi vi preporučili za €300, bilo u Srbiji, bilo s neta?
Hvala unapred,
Aca
Bookmarks sajtovi