Poštovani članovi ovog korisnog foruma molio bih Vas da mi pomognete u kupovini mog sljedećeg ljubimca. Model koji mi se svida i koji ima sve karakteristike koje tražim od sata je Navihawk Ciizen, oko $400, taman u okvirima gornje granice novca koje bih potrošio na novi sat. Ovaj zadnji sa kožnim remenom od krokodilske kože je neki special edition Citizen koji košta oko $470, a jako je sličan modelu Navihawka. Poredao sam ih onako kako se meni najviše svidaju, s time da ovaj prvi ima na sebi zaštitne prozirne folije, bez njih izgleda još ljepše. Inače kod ovoga sata mi odgovara skoro pa sve, osim što ima malo prenatrpan cifer za moj ukus, a i ovaj digitalni displey jako teško očitavam sa bliske udaljenosti, tj. da bih očitao displey moram pritisnuti pucu tj. dugme koje se nalazi sa strane sata. Što mislite o modelu Navihawka i koji Vam je model najljepši od ova tri ?
Broj 1 - najljepši i nekako po mom ukusu najbolji ide na odijelo. Sat planiram nositi na odijelo, ali i na sportsku robu u slobodno vrijeme
Broj 2 - jako mi je lijep, ali zbog boje mi nekako ne paše uz svijetlo odijelo u kojemu radim.
Broj 3- sat mi izgleda ok, ali nikako da se naviknem na ovu žutu boju. Nekako mi izgleda previše mladenački sa tom žutom bojom
Broj 4- ovaj po meni ide samo na odijelo, ne bih ga mogao nositi na sportsku robu. Ne svida mi se pretjerano ni zlatna boja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi