Pilots Watches Automatic
Flieger 42 Handaufzug
Kao još nekoliko modela Steinhart satova sam već upisao i proverio njihovu cenu u Nemačkoj, meni su oni fenomenalni. Na samom početku teme pisao sam kako bi voleo ili automatic ili mehanički sat na ručno namotavanje, čak što više oni su mi oduvek draži bili, a što ne znam!
Naravno da nisam odustao i nikada neću odustati od automatica ali više nisam mogao da izdržim. Ne mogu da verujem, dva grada prepuna kvarca...Tag-ovi po 150.000 hiljada, Hamiltoni po 70-90 hiljada, Tissot isto tako ali svi kvarcni. Samo tri automatica za taj iznos novca!
Fortis i Beobachtungs-uhr, znam o čemu pričaš i tu ti skidam kapu, potpuno si u pravu ali to je bio moj trenutak koji je prelomio u meni!
Kompleks direktora je taj da on zna šta ima na ruci ali ne zna šta je na mojoj, misli da je opet nešto vredno kao na njegovoj, a on mora da bude najbolji u svemu!
Nisam post skapirao kao vređanje, već kao pomoć, maol si probao da me uvrediš ovde na šta ja nisam reagovao, a neću ni sada! U svakom slučaju dobri moj hvala ti, ako znaš gde ovde kupiti sat na ručno navijanje slobodno reci, čeka mene moj Fortis do tada!
BTW, znaš da imaš moje poštovanje za ovakve stvari tako da nikada tvoj savet ne kapiram kao vređanje već kao odlično savetovanje!!
Pozdrav...
Bookmarks sajtovi