I meni deluje da je to OK. Kao sto ti rekose, ako nisi siguran, potrazi u drugoj radnji taj model pa proveri.
P.S. dobronamerno, mislim da bi ti postovi bili laksi za citanje da izbacis sh, ch,...
I meni deluje da je to OK. Kao sto ti rekose, ako nisi siguran, potrazi u drugoj radnji taj model pa proveri.
P.S. dobronamerno, mislim da bi ti postovi bili laksi za citanje da izbacis sh, ch,...
croupiersrb - izbor ti je odličan i sa oba sata nećeš pogrešiti!
Ovaj Hamitlon ima odličan ETA mehanizam 251.272 iz serije Normflatline.
Samo obrati pažnju na dva detalja:
1. Postoje Certine Big Size sa sjajnim ETA 251.262 ali i sa G10.211 i one su nešto manje cenjene jer im se mehanizam ne može servisirati (kao što se gore pomenuti servisiraju).
2. Hamilton ima izuzetnu metalnu narukvicu dok je na predloženoj slici Certine u izboru kožna. Uvek je savet da se izabere sat sa metalnom narukvicom a da se kožna dokupi. I dosta je jeftinije a i leti se jednostavnije nosi metal umesto kože.
No time to lose
Vladas- Hvala ti na svim informacijama..
Nego kako da znam koji je mehanizam unutra??
Da li je ETA 251.262 ili G10.211??
Samo chasovnichar?? predpostavljam...
Poslednja ispravka: vladas (24.1.2016. u 20:33)
Proveri koji je tačno model t.j. oznaka modela koji te interesuju, pa proveri na netu ili postavi ovde. Naravno - možeš da pogledaš i u korisničkom uputstvu za sat (dok si u prodavnici), jer ne verujem da ćeš dobiti ispravnu informaciju od prodavaca.
No time to lose
Oznaka je C001617A ispod toga pishe RKM-BC-22080 Valjda je to to
Jeste, to je to. U tom modelu je ETA 251.262
certina-ds-podium-chrono-c001-617-16-057-00_84754900.jpg
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
O hvala na informacijama... Napokon razreshili dileme.. oko mehanizma... Ipak je taj bolji...
ja glasam za certinu, po mom ukusu a i sto se tice kvaliteta .
Dobri ljudi i ako se odluchim za Certina-u sa koznom... Zna li iko gde da nadjem novu metalnu orginal brazletnu njegovu.. Hvala.. Verovatno neko ima iskustva gde to kupiti.. Hvala!
Bookmarks sajtovi