Perverzija
Dobra je ova Certina
I ja mislim da bi fino legla braon boja, sutra ako nađem Kukijevu braon postavljam je, mada ja volim zmisku ili kožu pitona ali ne znam ima li ih još!
I ja mislim, u stvari siguran sam, dosta mi je više automatika, teških satova, ruka mi se umorila, ovo je fino, lagano, trajno i sam znam da sam ovih par meseci promenio brdo satova, čak ih nisam postavljao ovde ali ovaj mi se baš svideo!
Hvala Jole!
Obavezno postavi slike.
Meni se premier serija dopada,ali koliko sam primetio,pojedini kvarcni modeli imaju sasvim prosecan mehanizam,kakav je moguce naci u modelima od 150$. Safirno staklo,vecni kalendar,malo bolja obrada i eto cene na 300$+
Kopao,kopao i iskopao svaka cas mene su certine slabos
pozdrav i pomoć!
tražim bezuspješno sat koji sam nedavno vidio u jednom katalogu, ali ne znam ni proizvođača niti model. Naime, sat je sličan modelu lexon E8 (nema kazaljke niti brojeve, već kvadratiće koji svojim brojem označavaju vrijeme). Na tom satu to nisu kvadratići već su sličniji oznaci za minus "-" koje se slažu odozdo prema gore i grupirani su po tri radi lakšeg očitanja vremena i tako, čini mi se, u četiri stupca. Sam princim očitanje je sličan, ako ne i isti kao kod lexona E8.
Ako netko prepoznaje o kakvom se satu radi, molim da mi javi marku i model.
hvala i pozdrav
Bookmarks sajtovi